Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίες μαγείρεψαν για το προσωπικό του «Παπαγεωργίου»

Προσφέροντας πλήρη μεσημεριανά γεύματα είπαν το «ευχαριστώ» τους στο υγειονομικό προσωπικό Εντατικής Θεραπείας – Covid 19 του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, οι καταστηματάρχες εστίασης της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Φρεσκοκομμένες σαλάτες, μερίδες κυρίως γεύματος και ένα γλυκό επιδόρπιο περιλάμβανε το πλήρες μενού που προσέφεραν επί τέσσερις ημέρες εστιάτορες, μάγειρες, ζαχαροπλάστες και κάτοικοι της Σίνδου, στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Η συγκινητική πρωτοβουλία ανήκει στον σύλλογο Καταστηματαρχών Σίνδου, ενώ στην αλυσίδα αγάπης συμμετέχουν κρεοπωλεία, μανάβικα, φούρνοι και έμποροι, οι οποίοι διαθέτουν δωρεάν τις πρώτες ύλες για να μαγειρέψουν οι εθελοντές. Ο Σύλλογος ονόμασε τη δράση «Μαγειρεύοντας για τους 100 ήρωες του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου» .

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Θεοδωρής Δημητριάδης, «μαγειρεύουμε για τους ήρωες, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που αγωνίζονται καθημερινά για να σώσουν ασθενείς, για να μπορέσουμε να βγούμε όλοι νικητές. Είναι μια μικρή πράξη ευγνωμοσύνης. Σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο όσο τα καταστήματά μας είναι κλειστά, λόγω των περιοριστικών μέτρων».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το