Τοπικά

Θερμή υποδοχή Ζ. Μακρή σε Μακρινίτσα, Πορταριά, Ανακασιά και Άλλη Μεριά

Κάθε εκδήλωση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφιας βουλευτή Ν. Μαγνησίας Ζέττας Μ.Μακρή είναι και μια μεγαλειώδης απόδειξη της στήριξης των πολιτών στο έργο και το όραμά της για την Μαγνησία και στο κυβερνητικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη τετραετία.
Στη Μακρινίτσα, την Πορταριά, την Ανακασιά και την Άλλη Μεριά έσμιξε η Ζέττα Μακρή με φίλες και φίλους σε προγραμματισμένες συναντήσεις, την Τρίτη 25 Απριλίου.
Η δραστήρια επαρχία, με την εντυπωσιακή σε ομορφιά και δραστηριότητα ενδοχώρα, ανταποδίδει στην Υφυπουργό Παιδείας την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την εκτίμηση που η ίδια τρέφει για τους συντοπίτες της, την επαγγελματική προοπτική και τη συλλογική δράση τους.


Τα μέρη συνάντησης με τους πολίτες ξεχείλισαν από κόσμο, θετική ενέργεια και συζητήσεις για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και πολιτικής επικαιρότητας. Καθώς προχώρα η προεκλογική περίοδος οι δυνάμεις συσπειρώνονται και οι εκδηλώσεις της Ζέττας Μακρή είναι ένας σπουδαίος συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα που θα “δέσει” την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.
Άνθρωποι αγαπημένοι και τόποι γνώριμοι δείχνουν, για μια ακόμα φορά, τι σημαίνει πίστη, αφοσίωση, δέσμευση και δίνουν μαθήματα πολιτικής κουλτούρας προς κάθε κατεύθυνση από το βήμα των συναντήσεων με την Υφυπουργό Παιδείας και υποψήφια βουλευτή Μαγνησίας.
Η Ζέττα Μακρή φέρνει την τοπική κοινωνία στο προσκήνιο, στη θέση που αξίζει και δικαιούται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το