Ελλάδα

Θεοδωράκης:Εγώ δεν θα γίνω καραγκιόζης να ανεβαίνω στα τρακτέρ και να δίνω υποσχέσεις στους αγρότες

theodorakis708_35

«Εγώ δεν θα γίνω καραγκιόζης να ανεβαίνω στα τρακτέρ και να δίνω υποσχέσεις στους αγρότες» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικρίνοντας τη στάση που είχε τηρήσει στο παρελθόν ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε εκτενώς στις αγροτικές κινητοποιήσεις, υποστηρίζοντας πως οι νέοι παραγωγοί της χώρας είναι πολύ αδικημένοι, καθώς δεν τους βοήθησε κανείς και είναι εκείνοι που θα μας σώσουν.
Αντίθετα, είπε, υπάρχουν και κάποιοι από το παλιό σύστημα, όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή και δεν είναι το μέλλον της αγροτιάς, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι αν και δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αγροτών, έχουν δίκιο να αντιδρούν και να ζητούν βελτιώσεις στα καύσιμα και τα εφόδια.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Παύλο Χαϊκάλη.
«Κανείς δεν μπορεί να εμπιστευθεί τον Τσίπρα, μιας και ο ίδιος εμπιστεύθηκε τον ‘καυτό’ φάκελο του ασφαλιστικού σε έναν ηθοποιό». Η μόνη σχέση που είχε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον τομέα, είπε ον Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν ο ρόλος του διαχειριστή που έπαιξε στο σήριαλ «Πολυκατοικία».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το