Τοπικά

Θα κοπεί δέντρο στη Νέα Ιωνία που είναι επικίνδυνο για πεζούς και οχήματα 

Στην κοπή δέντρου (μουριάς) που είναι επικίνδυνο για την ασφαλή και ελεύθερη μετακίνηση των πεζών και των οχημάτων, στη Νέα Ιωνία, θα προχωρήσει η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου. Το δέντρο βρίσκεται στην οδό Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία και μετά από αυτοψία της υπηρεσίας του Δήμου αποφασίστηκε η κοπή του. Το θέμα συζητήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η κοπή του, με τις αρνητικές ψήφους των δημοτικών συμβούλων Φωτεινής Κοκκινάκη και Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου-Κλειδωνάρη.

Απόφαση για ακίνητο στη Νέα Δημητριάδα 

Στην επικαιροποίηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2009, που αφορούσε την τροποποίηση σχεδίου πόλης στο οικοδομικό τετράγωνο 811 στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας, προχώρησε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου.
Με την παραπάνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε εγκριθεί η τροποποίηση σχεδίου πόλης στο τετράγωνο το οποίο περικλείεται από τις οδούς Ναρκίσσου – Ολυμπιάδος – Φιλλύρας – Απόλλωνος και συγκεκριμένα ο χαρακτηρισμός ακινήτου ως “κοινοχρήστου χώρου”, επί των οδών Ναρκίσσου και Απόλλωνος, φερόμενου ιδιοκτήτη του Νοσοκομείου Βόλου.
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην οποία διαβιβάστηκε ο σχετικός φάκελος, ζήτησε μεταξύ άλλων τη λήψη νέας απόφασης σε επικαιροποίηση της προηγούμενης, καθώς έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της τριετίας από την ημερομηνία λήψης και έκδοσης αυτής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το