Αθλητισμός

Τελειώνει με την εκκαθάριση η Νίκη – Θα απαλλαγεί από τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ

Ολοκληρώνει τη διαδικασία της εκκαθάρισης η Νίκη. Αυτό σημαίνει ότι η νέα ΠΑΕ, εφόσον δημιουργηθεί, θα είναι απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος.
Τελειώνει με την εκκαθάριση η Νίκη. Οι εκκαθαριστές κ.κ. Χαδούλης και Τσόγκας κατέθεσαν την αίτηση για αποδοχή της εκκαθάρισης στο ΓΕΜΗ και πήραν αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία φτάνει στο τέλος της και μετά τον έλεγχο που θα διεξαχθεί, η εκκαθάριση αναμένεται να εγκριθεί.
Για το συγκεκριμένο θέμα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον Blue Heart FM 105.1 ο Αργύρης Χαδούλης, ο οποίος μίλησε για τα εξής θέματα:
Για το αν η προσπάθεια περιείχε ρίσκο και για τον ίδιο: «Περιείχε και ακόμη περιέχει ρίσκο για μένα. Εγώ και ο συνάδελφός μου, ο κ. Τσόγκας, ολοκληρώσαμε τη διαδικασία της εκκαθάρισης, την καταθέσαμε στο ΓΕΜΗ, έχουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου και τώρα πλέον περιμένουμε την έγκριση από τις δημόσιες υπηρεσίες για να προχωρήσουμε στο τυπικό κομμάτι πλέον, τη διαγραφή της επιχείρησης από τα αρμόδια αρχεία της ΔΟΥ και του ΕΦΚΑ».
Για το αν αυτό σημαίνει ότι οριστικά τελείωσε η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ: «Η παλιά ΠΑΕ τελείωσε, αλλά η Νίκη δεν τελειώνει ποτέ. Τελείωσε μία Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίστηκε μόνο το ποδοσφαιρικό της τμήμα».
Για το ότι η εκκαθάριση της ΠΑΕ Νίκη ήταν η πρώτη που έγινε με δικαστική εντολή: «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί αν ξεκινούσε με άλλον τρόπο, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα».
Για το αν παρέστη κανείς στη διαδικασία: «Όχι κανείς δεν παρέστη. Όχι μόνο δεν εμφανίστηκε κανείς, αλλά ήταν και δύσκολο να τους βρούμε. Όμως υπήρξε εθελοντική προσφορά από ανθρώπους που αγαπούν τη Νίκη και οι οποίοι είχαν πλαισιώσει στο παρελθόν τους επενδυτές που είχαν παρουσιαστεί και μας βοήθησαν στο έργο μας, ώστε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που είχαμε αναλάβει».
Για το αν συνάντησαν κάποιο εμπόδιο: «Όχι δεν συναντήσαμε κάποιο εμπόδιο. Να φανταστείτε πως ούτε καν το Δημόσιο και ο ΕΦΚΑ δεν ανακοίνωσαν τις απαιτήσεις τους στην πρόσκληση που απευθύναμε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου».
Για το μέλλον και τη δική του συνεισφορά: «Πλέον η Νίκη μπορεί να προχωρήσει χωρίς βαρίδια. Ωστόσο καλό θα ήταν να πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά τη δική μου μελλοντική προσφορά, πάντα βοηθάω ό,τι έχει σχέση με τον τόπο μου και η Νίκη είναι συνυφασμένη με τα παιδικά μου χρόνια. Επομένως είμαι «δεμένος» με την τοπική ιστορία και ό,τι μπορώ θα το προσφέρω με όλη μου την ενεργητικότητα».
Για το ότι εκκαθαριστές μπήκαν πραγματικά πρόσωπα και όχι «αυτοφοριάκηδες»: «Δυστυχώς αυτό το έχουμε στην ελληνική κοινωνία. Η εκκαθάριση έγινε σύμφωνα με όλα όσα ορίζει ο νόμος».

Τουρνουά προετοιμασίας από το πόλο της Νίκης
Τουρνουά προετοιμασίας ομάδων και αθλητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo διοργανώνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το διάστημα 13-15 Σεπτεμβρίου.
Το τουρνουά προετοιμασίας θα γίνει στις 3 Αυγούστου και θα λάβουν μέρος αθλητές και ομάδες Κ15 και Όπεν . Οι ομάδες μπορούν να είναι ανάμικτες (αγόρια-κορίτσια) και θα εφαρμοσθούν οι κανονισμοί του IBWPA .
Δηλώσεις συμμετοχής ανεξάρτητων αθλητών αλλά και ομάδων που έχουν ήδη συγκροτηθεί (με έξι άτομα) θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου, προκειμένου να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο ή 50 ευρώ ανά ομάδα και αφορά όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο τουρνουά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το