Άρθρα

Τα εμβόλια και ο μύθος του “Κεμάλ”

Του Γιώργου Ινεπολόγλου, φυσικού

Είναι τόση η πρεμούρα να δείξουμε ότι τα προγράμματα εμβολιασμού προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς που σε λίγο θα ανοίξει πλατφόρμα για εμβολιασμό και των αγέννητων παιδιών αλλά και αυτών που θα γεννηθούν την επόμενη δεκαετία. Στο επικοινωνιακό θέμα η κυβέρνηση μας ενημερώνει τι πρόκειται να συμβεί ακόμη και τον επόμενο αιώνα. Το πρόβλημα όμως είναι σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Έχει αναρωτηθεί κανένας, γιατί σε πολλούς συμπολίτες μας έχει μπει η ταμπέλα των αρνητών του εμβολίου; Είναι πράγματι έτσι, ή έχουμε ακόμη μία περίπτωση μεταφοράς ή απαλλαγής ευθυνών αυτών που οργανώνουν την εκστρατεία εμβολιασμού του Ελληνικού πληθυσμού; Έχω τονίσει πολλές φορές ότι όταν η σημερινή κυβέρνηση ήταν στην αντιπολίτευση, τότε έφταιγε η κυβέρνηση και τώρα που έγινε κυβέρνηση όλα τα κακά τα φέρνει η αντιπολίτευση. Στην χειρότερη ακόμη περίπτωση προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίει ο ίδιος ο λαός. Τμηματικά και σε βάθος χρόνου έχουν κατηγορηθεί όλες οι ομάδες πολιτών, με σκοπό την μείωση της εκάστοτε αντίστασης. Σε ποια κατηγορία ανήκετε; Αγρότης, φορτηγατζής, δικηγόρος, γιατρός, καθηγητής, φαρμακοποιός, καταστηματάρχης, μηχανικός, αστυνομικός, λογιστής, εφοριακός ή άλλος δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, κλπ; Ο κάθε ένας από εσάς έχετε αντίστοιχες εμπειρίες αυταρχισμού και αποδοκιμασίας. Η εφαρμοζόμενη πολιτική, να ακολουθήσει κάποιος με την βία συγκεκριμένες επιλογές, δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την ιστορία βλέπουμε ότι φασιστικές μέθοδοι δεν ευοδώθηκαν να επιτύχουν όσο σκληρές και να ήταν. Τόσο στην δικτατορία του Φράνκο, στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του αρχιπελάγους Γκουλάγκ, όσο και στις σημερινές επιθέσεις των αστυνομικών με τις τόσες δολοφονίες από την μία άκρη της Γης στην άλλη με τις επεμβάσεις των ΜΑΤ τύπου Νέας Σμύρνης, δημιουργήθηκαν αναχώματα αντίστασης και δυσπιστίας απέναντι στις πολιτικές βίας. Ζούμε σε κατάσταση πολέμου. «Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί» μας λέει ο Νίκος Γκάτσος στο τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη «ο κεμάλ». Το τραγούδι βέβαια είναι ένας Μύθος. Δυστυχώς αληθινός. Σήμερα δεν ακολουθείται η οδός συνεννόησης και συμβιβασμού ώστε η μία πλευρά να κατανοήσει την άλλη. Ο τσαμπουκάς με τη δύναμη των όπλων απέναντι στον άμαχο πληθυσμό, είναι εγκλήματα πολέμου που θα πληρωθούν στην πορεία με το ίδιο νόμισμα.
Και αν δεν πιστεύετε αυτά που σας λέω θα σας πείσει το τραγούδι “ο Κεμάλ” του Μάνου με την φωνή της Αλίκης Καγιαλόγλου.

Έχει επίσης αναρωτηθεί κανένας αν οι αρνητές των σημερινών εμβολίων έχουν κάνει τα τόσα και τόσα εμβόλια στην πορεία της ζωής τους που έχουν σώσει τον κόσμο από τις φοβερές ασθένειες που κατά καιρούς εμφανίζονται; Η γνώμη μου είναι πως όλοι οι σημερινού αρνητές έχουν εφοδιαστεί με το αγαθό αυτής της ανοσίας. Το ερώτημα είναι γιατί τους έχουν «κολλήσει» την ταμπέλα αρνητές του εμβολίου ! ! ! προφανώς η απάντηση είναι γνωστή. Τα άτομα αυτά δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη απέναντι στην σημερινή κυβέρνηση που υποστηρίζει τα μεν ή τα δε συμφέροντα εταιρειών και αδιαφορεί για την υγεία του συνολικού πληθυσμού. Είναι ακόμη μία προσπάθεια περιθωριοποίησης αντιφρονούντων. Τα γνωστά πολιτικά παιχνίδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το