Τοπικά

Συνεχίζουν τον αγώνα οι συνταξιούχοι στη Μαγνησία – Καλούν σε συγκέντρωση διεκδίκησης την Τετάρτη

Στους δρόμους βγαίνουν πάλι οι συνταξιούχοι και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στο ΕΚΒ οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Μαγνησίας κάλεσαν στη μαγνησιώτικη συγκέντρωση διεκδίκησης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας.
Κάλεσμα συμμετοχής απεύθυνε η ειδική γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Κρυσταλλία Τζαλαζίδου τονίζοντας ότι πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία στους συνταξιούχους, τα «ψίχουλα» που τους δίνουν και πως οι συνταξιούχοι πρέπει να απαιτήσουν αύξηση στις συντάξεις, καταβολή των πληρωμένων δώρων τους όπως επίσης των αναδρομικών χωρίς δικαστήρια και προαπαιτούμενα. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων εμπόρων Μαγνησίας επισήμανε ότι πρέπει να συμμετέχουν οι συνταξιούχοι στον αγώνα καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν υπάρχει καλυτέρευση της ζωής τους. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος των συνταξιούχων τσιμέντων Βόλου Δημήτρης Μαργαρίτησς σημείωσε πως πρέπει να φωνάξουν όλοι μαζί «τέρμα πια τα ψέματα». Όπως είπε οι κυβερνώντες υποτιμούν τη νοημοσύνη των συνταξιούχων και πως παθαίνουν αμνησία και ξεχνούν αυτά που τάζουν κάθε φορά προεκλογικά.
Για τις περικοπές που έχουν δεχθεί οι συνταξιούχοι τα τελευταία 13 χρόνια μίλησε ο γραμματέας του Συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΤΕΒΕ ΤΣΑ Κώστας Γερογιάννης. «Πρέπει να θυμίσουμε στις κυβερνήσεις πως θα είμαστε όλο τον καιρό στους δρόμους. Αν δεν δικαιωθούμε θα μας βρίσκουν μπροστά τους» τόνισε.
Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας Γιώργος Ρούσσας ανέφερε πως οι κυβερνώντες υπολογίζουν τους συνταξιούχους όταν βγαίνουν στους δρόμους και διεκδικούν. «Ξέρουμε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα κάνει τα ίδια. Δεν περιμένουν τίποτα από τους σωτήρες. Φτάνει πια η κοροϊδία» είπε.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 24/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 15.00 Ολυμπιακός-Απόλλων Π. -Ζ-…

24 Δεκεμβρίου 2023

Διώξε τις φοβίες σου

  Της Χαράς Ζήκα, χημικού, MSc, δρ Φαρμακευτικής Διαβάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας βλέπει κανείς…

24 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη:Με επιτυχία επέμβαση στον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα στη Βοστώνη Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη από μία σειρά επεμβάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Μέσα Νοεμβρίου, διακομίσθηκε με ειδική πτήση από την 110 πτέρυγα μάχης στη Βοστώνη των ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η πρώτη επέμβαση στο κεφάλι, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Θ», στέφθηκε με επιτυχία. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του, καθώς και μία ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην πατρίδα του και στην πόλη του.

Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο - Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

24 Δεκεμβρίου 2023

Νεαρός έσπασε τζαμαρία τσιπουράδικου

Νεαρός υπό την επήρεια αλκοόλ , έσπασε τζαμαρία τσιπουράδικου στην οδό Ιάσωνος στις 3:00 το…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου για το 2023; Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Το 2023 σημοτοδοτήθηκε και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, από την οποία επλήγησαν εκατομμύρια πολίτες…

23 Δεκεμβρίου 2023