Τοπικά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ληστή σούπερ μάρκετ στον Βόλο

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που χθες γύρω στις 7 το απόγευμα λήστεψε, υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Βόλο, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αχιλλοπούλου.
Μάλιστα ο δράστης απείλησε με όπλο την ταμία και την υπεύθυνη του καταστήματος και διέφυγε με τα χρήματα από το ταμείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

«Έχω όπλο»
Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, άνδρας περίπου 60 ετών, χαμηλού αναστήματος κι εύσωμος, φορώντας σκούφο στο κεφάλι και προστατευτική μάσκα, μπήκε στο κατάστημα και παίρνοντας ένα καλαθάκι, έκανε τα ψώνια του, παίρνοντας λίγα πράγματα.
Κατευθύνθηκε προς το μεσαίο ταμείο όπου εκεί άφησε το καλαθάκι με τα ψώνια που είχε πάρει. Η ταμίας άρχισε να περνά από το ταμείο τα προϊόντα και ο άνδρας τής έδειξε ένα χαρτί στο οποίο έγραφε «Έχω όπλο». Η ταμίας «πάγωσε». Τον κοίταξε και ο δράστης της είπε να μην κάνει φασαρία και να μην φωνάξει, αλλά να του δώσει τα χρήματα από το ταμείο.
Εκείνη του απάντησε ότι πρέπει να ενημερώσει την υπεύθυνη και τότε ο δράστης άνοιξε το μπουφάν του και δείχνοντάς της το πιστόλι που κρατούσε, την απείλησε και της είπε ότι δεν χρειάζεται και να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα στο ταμείο.
Η ταμίας κατάφερε να ειδοποιήσει την υπεύθυνη, η οποία μετέβη στο ταμείο. Τότε ο άνδρας απείλησε και την υπεύθυνη με το πιστόλι.
Η ταμίας του έδωσε τα χρήματα περίπου 900 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.
Η υπεύθυνη του καταστήματος τον ακολούθησε, αλλά ο δράστης εξαφανίστηκε. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετέβησαν στο κατάστημα, ενώ περιπολικά της αστυνομίας «χτένιζαν» την περιοχή.
Η ταμίας μίλησε στη «Θ» για την περιπέτεια που βίωσε και πώς προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμη στη θέα του όπλου που κρατούσε ο άνδρας. «Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Τριγυρνούσε κανονικά στους διαδρόμους και έβαλε στο καλαθάκι που κρατούσε λίγα πράγματα. Μου έδειξε το χαρτί και στη συνέχεια το όπλο. Όταν μου ζήτησε τα λεφτά, προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη».
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και έλαβαν καταθέσεις, ενώ αξιοποιούν και το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής που διαθέτει το σούπερ μάρκετ, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το