Ελλάδα

Συνεχίζεται ο στροβιλισμός του Δαιδάλου: Ο καιρός την Τετάρτη

Συνεχίζεται ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χώρα την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, προκαλώντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα νέα προγνωστικά στοιχεία:

Σχετικά ήπια φαινόμενα περιμένουμε για το υπόλοιπο της Τρίτης 24/10, με βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Εξαίρεση αποτελούν τα Δωδεκάνησα, όπου έως και το μεσημέρι θα εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στην Αττική από το απόγευμα αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων, κυρίως στα βόρεια του νομού.

Την Τετάρτη 25/10, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο και τις παράκτιες σε αυτό ηπειρωτικές περιοχές, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου. Βροχές με πιθανότητα καταιγίδων προβλέπονται για την Αττική.

Την Πέμπτη 26/10 και καθώς ο Δαίδαλος θα έχει μετακινηθεί προς τα νότια, αναμένεται βελτίωση του καιρού αρχικά στη βόρεια χώρα και έως το βράδυ στην κεντρική και νότια. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως το πέρας της ημέρας μόνο στο νότιο Αιγαίο, την νότια Πελοπόννησο, και την Κρήτη.

Οι χάρτες που ακολουθούν δίνουν τη θέση του χαμηλού και τις βροχές το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10

πηγή meteo

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το