Τοπικά

Συνέχεια στην κόντρα στο Σύλλογο εργαζομένων στο Νοσοκομείο – Απάντηση Μηνδρινού στην μειοψηφία

Αμείωτα συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας στη Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου.

Απαντώντας η πλειοψηφία της Διοίκησης κι ο κ. Μηνδρινός αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Τα μέλη της αντιπολίτευσης κατά την τελευταία τους καταγγελία ξέχασαν να αναφέρουν το πιο σημαντικό! Την καθαίρεση της κ.Τσιώμου από την θέση της Υποδιευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, και την ανάθεση στη θέση αυτή, της καθ όλα νόμιμης δικαιούχου. Και ξαφνικά θυμήθηκαν την Αρχή Διαφάνειας! Ζητώντας έλεγχο από το 2009-2021! Όταν ερωτήθηκαν γιατί ζητάνε το συγκεκριμένο έλεγχο 10 ημέρες πριν της εκλογές μας απάντησαν: ποτέ δεν είναι αργά!

Η Δίκαιη Εκπροσώπηση πάντα ήταν υπέρ της Διαφάνειας και της καλοδιαχείρισης. Το αποδείξαμε υποστηρίζοντας σθεναρά τα μέλη μας όποτε αδικήθηκαν με αποκορύφωμα την ανάθεση υποδιευθύντριας. Όσο για την καλοδιαχείριση το αποδεικνύει το ταμείο του Συλλόγου, το οποίο ξεχρέωσε ολοσχερώς τις υπέρογκες οφειλές των παλαιότερων Διοικήσεων στην ΠΟΕΔΗΝ, πληρώνει ανελλιπώς την μηνιαία δόση στην ρύθμιση των 100 Δόσεων στο ΙΚΑ για τις εργοδοτικές εισφορές που δεν απέδωσαν οι καταγγέλλοντες και ταυτόχρονα ανταπέδωσε στα μέλη του μεγάλο μέρος από τις συνδρομές που έχει εισπράξει τα 4 χρόνια θητείας και έχει και πλεόνασμα.

Θεωρήσαμε όμως ότι να καλέσουμε την Αρχή Διαφάνειας για έλεγχο των 12 τελευταίων ετών εμπλέκοντας Διοικήσεις, κρίσεις, αναθέσεις, λειτουργία Υπηρεσιακού Συμβουλίου και γραφείο προσωπικού 10 ημέρες πριν από την λήξη της θητείας μας θα ήταν τουλάχιστον άστοχο αφού αυτές οι υποθέσεις χρονίζουν. Ζητήσαμε η συγκεκριμένη απόφαση να παρθεί με τον πιο δημοκρατικό τρόπο μετά τις εκλογές με κάλπη από την ολομέλεια του σώματος των μελών!

Όσο για τις εγγραφές νέων μελών απορούμε με το μένος εναντίον τους. Πάντα ο Σύλλογος έκανε εγγραφές νέων μελών με αίτηση του ενδιαφερόμενου, και χωρίς απόφαση ΔΣ. Το ίδιο ισχύει και για την διαγραφή μέλους. Σύμφωνα με το καταστατικό όλοι οι εργαζόμενοι δικαιούνται να είναι μέλη του Συλλόγου, αποδεχόμενοι το καταστατικό, τους σκοπούς του Συλλόγου και καταβάλλοντας την οικονομική συνδρομή τους.

Εμείς τα Άρθρα του Καταστατικού δεν τα θεωρούμε “αρθράκια” όπως ανέφερε ο κ. Αναστασίου, και σεβόμαστε τον εργαζόμενο με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και αν έχει. Αγωνιζόμαστε να γίνουν όλοι οι συμβασιούχοι του Νοσοκομείου ΜΟΝΙΜΟΙ με συμβάσεις Αορίστου Χρόνου. Τέλος μετά από 4 χρόνια λασπολογίας, συκοφαντικών δημοσιεύσεων, απειλών, ειρωνείας, απρεπής ,προσβλητικής και απαξιωτικής συμπεριφοράς από τους καταγγέλλοντες και σε μας τελείωσε η ευπρέπεια και η ευγενική συμπεριφορά.

Το ρεσιτάλ καταγγελιών δεν μας αγγίζει, γνωριζόμαστε πολύ καλά όλοι, μέσα στο Νοσοκομείο. Ρωτάμε τους επαγγελματίες καταγγέλλοντες: Παλαιότερα μήπως είχατε καταγγείλει και τον σημερινό Διοικητή;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το