Πολιτισμός

Συναυλία του Κώστα Χατζή στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου

Συναυλία στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου Μελίνα Μερκούρη Παρασκευή υπό τον τίτλο “Εικόνες από το χθες …και το σήμερα”, θα δώσει ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής ο οποίος σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου, στις 21:30.
Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Με το άκουσμα των στίχων “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, …” λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους.
Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:

«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!
Ο Κώστας Χατζής παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα στον χρόνο και υπόσχεται πως με τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων αλλά και της μουσικής των τραγουδιών του που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή , θα μας «θυμίσει» ποιοι είμαστε και πώς να ονειρευόμαστε βλέποντας την …γη σαν ζωγραφιά από ψηλά!.
Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί
Παγιατης Γιώργος: Πιάνο – Πλήκτρα
Αλεξόπουλος Χρήστος: Ντραμς
Πελελης Πολύκλειτος: Μπάσο
Σαριτζιωτης Ρήγας: Σαξόφωνο & Φλάουτο
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Πληροφορίες: 2155057135
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 10 € Ταμείο 14 € (γενική είσοδος)
Ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό και άτομα άνω των 65 ετών 10 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
1) Βιβλιοπωλείο «Το Κλου» Αντωνοπούλου 15 & Ιάσονος, τηλ:2421032797
2) Καπνοπωλείο Γνήσιον, τηλ:2421214024 Τ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ 41 ΒΟΛΟΣ
3)ΚΕΧΑΙΔΗΣ MUSIC STORE 28ης Οκτωβρίου 118A ΒΟΛΟΣ
4) PUBLIC Ογλ 28 & Ι.Κονταρατου 9 ΒΟΛΟΣ ΤΗΛ 2421022904
και ηλεκτρονικά: ticketservices.gr, tickets.public.gr & τηλεφωνικά 210 7234567.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το