Πολιτισμός

Συναυλία Ν. Παρθένη – Ζ. Κουκουσέλη στην Άνω Κερασιά για την πανσέληνο

thumbnail_Σ19 Φ50

Συναυλία για την πανσέληνο το Σάββατο 20 Αυγούστου στην Άνω Κερασιά θα πραγματοποιήσει η Καλλιτεχνική Ομάδα Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη.
Μια όμορφη παράδοση δεκαέξι χρόνων συνεχίζεται στον μαγικό χώρο της Άνω Κερασιάς στη θέση «Τσαΐρη», από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου. Παρούσα κάθε χρόνο η καλλιτεχνική ομάδα Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη που θα παρουσιάσει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια διαφόρων εποχών, ειδών και δημιουργών. Μαζί τους η Γιώτα Τσιρώνη, ο Δημήτρης Μπεφάνης και ο Γιάννης Κουκουσέλης. Συμμετέχει η Μαριάννα Λούμα.
Η πολύχρονη παρουσία της καλλιτεχνικής ομάδας με εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με βάση πάντα τον Βόλο και τη Μαγνησία, έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό ξεχωριστό ύφος που συγκινεί τους ακροατές – θεατές. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Άνω Κερασιά θα ακουστούν παλιότερα και νεότερα τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, μπαλάντες, ρεμπέτικα, κ.ά. Ακόμη, θα παιχτούν και δικά τους τραγούδια από παλιότερες δισκογραφικές δουλειές και νεότερα που πρόκειται να δισκογραφηθούν.
Θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Δήμο Μούτση, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολο Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.ά.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το