Αθλητισμός

Συνάντηση Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με χαλαρή διάθεση απ’ όλους, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου παρέθεσε δείπνο γνωριμίας – ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τους προπονητές και τη γραμματεία του τμήματος.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” κ.Στέργιος Φάτσης.

Έγιναν αναφορές στον σχεδιασμό της νέας κολυμβητικής χρονιάς με αρκετά νέα ενδιαφέροντα πεδία που θα αναπτυχθούν και θα προσδώσουν νέα δυναμική, σε ένα τμήμα του συλλόγου που αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πέρα από τα γνωστά τμήματα αγωνιστικής,προαγωνιστικης, ακαδημιών και εκμάθησης έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στα τμήματα τεχνικής κολύμβησης, κολύμβησης ανοικτής θάλασσας (open water),και τριάθλου που θα αναπτυχθούν κι επίσης συζητήθηκε το έντονο ενδιαφέρον που αποτυπώνεται στις εγγραφές και την έναρξη λειτουργίας του τμήματος ενηλίκων και Baby swimming που έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Το νέο ραντεβού για συνάντηση θα είναι πολύ σύντομα και με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου της ομάδας κ.Νίκου Γέμελου, με την αφορμή και του προπονητικού camp που είναι σχεδιασμένο και θα αφορά στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας αγωνιστικής και προαγωνιστικης .

Περισσότερα σε ότι αφορούν το camp θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για όλα τα τμήματα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες:
Κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας “Β.Πολύμερος” καθημερινά 18:00-19:30
Γραμματεία τμήματος: (κ.Ειρήνη) 6985789645
Έφορος Κολύμβησης: Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης 6937250375
Γραφεία Συλλόγου στο Πανθεσσαλικό καθημερινά 11:00-13:00 και τηλ. 2421085221.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το