Αθλητισμός

«Συγνώμη από τη Διοικούσα και τον κόσμο της Νίκης» ζήτησε ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Ντίνος Γεωργατζής

Ανακάλεσε τις προχθεσινές δηλώσεις του ο Ντίνος Γεωργατζής ζητώντας συγνώμη από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου και τον κόσμο της Νίκης. Σήμερα θα αποφασίσουν οι «κυανόλευκοι» για το αν θα καταθέσουν μήνυση στον παίκτη του Ρήγα Φεραίου ή όχι. «Κανείς δεν μας ενόχλησε από τη Νίκη» τόνισε ο πρόεδρος του βελεστινιώτικου συλλόγου Γιάννης Μπαλαμώτης.

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Νίκη μετά τις δηλώσεις του Ντίνου Γεωργατζή. Ο μέσος του Ρήγα Φεραίου μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης ισχυρίστηκε ότι κάποιοι από τον περίγυρο της Νίκης ζήτησαν από παίκτες της βελεστινιώτικης ομάδας να «δώσουν» το παιχνίδι, μια και έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία.

«Είναι κρίμα που κάποια άτομα έχουν καταντήσει τη Νίκη να παλεύει για τη 2η και την 3η θέση στη Γ’ Εθνική και να παίρνουν τηλέφωνα παίκτες και άλλα άτομα για να δώσουμε το παιχνίδι, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Πρέπει να ντρέπονται. Εδώ να διευκρινίσω ότι στο γήπεδο η Νίκη πήρε πεντακάθαρα το παιχνίδι. Όμως είναι κρίμα να παρακαλούν παίκτες να δώσουμε το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από τους διοικούντες και τους φιλάθλους της Νίκης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ανασκευάσει τα όσα είπε φοβούμενος φυσικά και την αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής, που από χθες σκέφτεται να ακολουθήσει τη νομική οδό. Σε ανάρτησή του χθες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook  ζήτησε συγνώμη από τη Διοικούσα Επιτροπή και τον κόσμο της Νίκης αποδίδοντας τις δηλώσεις του στην ένταση μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά η δήλωση του νεαρού παίκτη του Ρήγα είναι η ακόλουθη: «Θα ήθελα δημοσίως να ζητήσω συγγνώμη από τη διοίκηση, αλλά κυρίως από το φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό ούτε να θίξω ούτε να βλάψω την ομάδα της Νίκης μιας και αποτελώ γέννημα θρέμμα της.

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ ήμουν φορτισμένος από την ένταση και την πίεση του αγώνα και από τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εν τέλει, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι δηλώσεις μου δεν υπονοούν καμία περίπτωση δωροδοκίας, ούτε καν προσέγγισης προς ποδοσφαιριστές του Ρήγα. Πάνω στην ένταση αναφέρθηκα σε συζητήσεις φιλικού επιπέδου που δεν έχουν καμία επίσημη υπόσταση.

Ζητώ και πάλι συγνώμη από τη Διοικούσα Επιτροπή και το κόσμο της Νίκης Βόλου».

Μετά την παραπάνω εξέλιξη απομένει η αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης. Την Κυριακή τα μέλη της ήταν αποφασισμένα να καταθέσουν μήνυση και χθες έκαναν την ανάλογη προετοιμασία. Ωστόσο ακόμη η μήνυση δεν έχει κατατεθεί. Υπάρχει περίπτωση μετά την έγγραφη συγνώμη που ζήτησε ο Ντίνος Γεωργατζής, οι «κυανόλευκοι» να το ξανασκεφτούν και να μην προχωρήσουν την υπόθεση σκεπτόμενοι το νεαρό της ηλικίας του ποδοσφαιριστή. Αυτό θα αποφασιστεί οριστικά σήμερα, καθώς κάποια μέλη της Διοικούσας επιμένουν πως κανείς δεν μπορεί να σπιλώνει την υπόληψη της Νίκης.

Μπαλαμώτης: Κανείς από τη Νίκη δεν μας ενόχλησε

Στον Blue Heart FM 105.1 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Γιάννης Μπαλαμώτης. Ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου ξεκαθάρισε ότι κανείς από τη Νίκη δεν ενόχλησε κάποιον από τον Ρήγα Φεραίου, ενώ εξέφρασε την απορία του για τις δηλώσεις του Ντίνου Γεωργατζή αποδίδοντάς τες στην ένταση του αγώνα.

«Η επίσημη θέση του Ρήγα Φεραίου είναι η εξής: Εμάς τους διοικούντες δεν μας ενόχλησε κανείς από τη Νίκη. Εμείς έχουμε άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Νίκης. Δεν μας ενόχλησε κανείς και για τίποτα. Τους κυρίους (σ.σ. τους ανθρώπους της διοίκησης της Νίκης) τους είδαμε στο γήπεδο και όλα ήταν καλά. Εμείς δεν έχουμε θέμα με τη Νίκη. Γιατί δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα, δεν μπορώ να το καταλάβω…» δήλωσε αρχικά ο κ. Μπαλαμώτης και πρόσθεσε:

«Τώρα γιατί είπε κάτι ο Γεωργατζής, δεν ξέρω. Πάνω στην ένταση κάτι είπε, αλλά δεν θεωρώ ότι δεν υφίσταται θέμα. Ο Γεωργατζής το είπε πάνω στην ένταση. Νομίζω ότι αν το ξανασκεφτεί, δεν θα το έλεγε έτσι. Είναι νέο παιδί, ζει την ένταση του αγώνα, το ζουν το παιχνίδι οι παίκτες…»

«Ούτε με τον κόσμο της Νίκης έχουμε κάτι. Ξέρετε ότι οι πιο πολλοί στο Βελεστίνο είναι με τη Νίκη. Εκ μέρους του Ρήγα Φεραίου θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν θίχθηκε κάποιος και να τελειώσει εκεί το θέμα. Δεν υπάρχει θέμα…» κατέληξε.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το