Αθλητισμός

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΘ

Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας συγκροτήθηκε χθες σε σώμα, με τον Μίλτο Καλόγηρο να αναλαμβάνει και επίσημα τα «ηνία» της Ένωσης. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν πολλή δουλειά με στόχο την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 Μετά τις προχθεσινές αρχαιρεσίες στην ΕΠΣΘ, που πραγματοποιήθηκαν στην ψηφιακή κάλπη του συστήματος «Ζευς», έγινε χθες και η σύσταση σε σώμα της νέας διοίκησης, που πλέον έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Μίλτος Καλόγηρος, Α’ αντιπρόεδρος: Βασίλης Τσιαμήτας, Β’ αντιπρόεδρος: Άκης Σουγγάρης, γενικός γραμματέας: Δημήτρης Βελάνης, ταμίας: Χρήστος Οικονόμου, αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Αργυρώ Κουκουσέλη, αναπληρωτής ταμίας: Δημήτρης Καμπουρέλης και μέλη: Θανάσης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Λαμπρογιώργος.

Έξι από τα εννέα μέλη του νέου Δ.Σ. μετείχαν και στη διοίκηση Λασκαράκη. Πρόκειται για τους κ.κ. Καλόγηρο (ήταν γενικός γραμματέας από το 2015), Τσιαμήτα, Βελάνη, Οικονόμου, Αγγελόπουλο και Λαμπρογιώργο, ενώ για πρώτο φορά εκλέγονται στη διοίκηση της Ένωσης η κ. Κουκουσέλη και οι κ.κ. Σουγγάρης και Καμπουρέλης. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν γνωστά και τα μέλη που θα απαρτίζουν τις επί μέρους επιτροπές.

Η προηγούμενη διοίκηση είχε να επιδείξει αξιόλογο έργο και η τωρινή θέλει να το συνεχίσει. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τα σωματεία διανύουν δύσκολες ημέρες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ο Μίλτος Καλόγηρος με τους συνεργάτες του το γνωρίζουν. Γι’ αυτό και θα πιάσουν άμεσα δουλειά για να βρουν τρόπους ενίσχυσης των συλλόγων, πιθανότατα μέσω χορηγιών. Επίσης, θεωρείται βέβαιο πως μεγάλο βάρος θα δοθεί και στην περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το