Ελλάδα

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 19χρονης που βιάστηκε από τον δολοφόνο της Τοπαλούδη

Η 19χρονη η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός που της συνέβη, πέφτοντας θύμα βιασμού από τον 19χρονο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη και έναν δεύτερο νεαρό, συγκλονίζει με την μαρτυρίας της.
«Τους έλεγα συνέχεια “σταματήστε, δεν θέλω”, αλλά εκείνοι δε σταματούσανε και ο Αλβανός “μου έλεγε πέντε λεπτά ακόμα, πέντε λεπτά ακόμα”», δήλωσε η νεαρή κοπέλα στο STAR.

Περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε, λέει πως ήταν πολύ τρομαγμένη και ζαλιζόταν. «Δεν σκεφτόμουν και πολύ καθαρά», εξομολογείται.
Μάλιστα μετά την αποτρόπαιη πράξη τους, οι δυο δράστες απείλησαν την 19χρονη κοπέλα πως «θα ξαναγίνει αυτό», ενώ πρόσθεσε ότι την χτύπησαν και την χαστούκισαν.

Ξεσπά για τον θάνατο της Τοπαλούδη
«Ντροπή του που δεν παραδέχεται τα λάθη του, ντροπή του γιατί σκότωσε την κοπέλα και ντροπή του επίσης γιατί δεν έχει τα κότσια να παραδεχτεί το λάθος του. Αυτό δεν τον κάνει άντρα αυτό τον κάνει έναν αλήτη», δηλώνει οργισμένη, σχολιάζοντας την απολογία του Αλβανού, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δεν σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη.

«Θέλω να τιμωρηθούνε αυτό μόνο τίποτα άλλο για να μην περάσει και άλλη κοπέλα το ίδιο που πέρασα και εγώ», δηλώνει η 19χρονη, σημειώνοντας πως όταν έμαθε ότι ο Αλβανός κατηγορείται για τον φόνο της άτυχης κοπέλας τρόμαξε πολύ: «Σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα και ότι ήμουνα πάρα πολύ τυχερή που δεν μου έτυχε κάτι αντίστοιχο κάτι παρόμοιο».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το