Αθλητισμός

Στους πρωταγωνιστές ομίλους ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για την κοπή πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας στο κτήριο της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, βραβεύτηκε ο Ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ ως πρώτος πολυνίκης όμιλος Βορείου Ελλάδος, έχοντας καταλάβει τις περισσότερες πρωτιές στα αγωνίσματα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που συμμετείχε την προηγούμενη σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι η τελική βαθμολογία του ομίλου ήταν 202 βαθμοί ενώ ο δεύτερος σε σειρά όμιλος είχε μολις 76. Το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη και προπονήτρια του ομίλου Α. Ανετοπούλου.


Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν και τα πτυχία των προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού των αθλητριών και επίσημα προπονητριών του ομίλου Α. Ανετοπούλου, Ε. Καραπετσάκου και Ι. Καχριμανίδου.
Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τα άλογά τους για τις προσπάθειές τους καθώς και τις τρεις νέες προπονήτριες.
Η κοπή πίτας του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ θα γίνει το μεσημέρι 15 Φεβρουαρίου  στις εγκαταστάσεις του ομίλου στην Άνω Σπαρτιά Σέσκλου και είναι ανοιχτή για όλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το