Οικονομία

Στον Σκλαβενίτη περνούν από την 1η Μαρτίου τα καταστήματα του Μαρινόπουλου

Ημερομηνία ορόσημο αποτελεί η 1η Μαρτίου για το deal Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλο, καθώς πρόκειται για την ημέρα που θα ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση του δικτύου της Μαρινόπουλος στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από το νόμο, τα καταστήματα της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.
Από την 1η Μαρτίου, ο Όμιλος Σκλαβενίτη θα διαθέτει 560 καταστήματα σούπερ μάρκετ σε Ελλάδα και Κύπρο, το μεγαλύτερο δηλαδή δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς.
Η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά, καθώς καταρχάς θα δοθεί έμφαση στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.
Σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Μαρινόπουλος αναφέρεται: «Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι! Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το