Αθλητισμός

Στον παλμό του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος – Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων

Οι ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας προσπαθούν να κάνουν τις τελευταίες μεταγραφικές τους κινήσεις. Ο Ρήγας Φεραίος ανακοίνωσε χθες τους νεαρούς Ανδρέα Μπόλκα και Αλέξανδρο Σταμάτη. Ο τερματοφύλακας Στούκας επέστρεψε στην Ακρόπολη, ενώ ο Τοξότης ενισχύθηκε με τους Λιάρο και Παπουτσή. Ας δούμε τα τελευταία νέα από τις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

Στον Ρήγα οι νεαροί Σταμάτης και Α. Μπόλκας
Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές για τους οποίους οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και τον χαρακτήρα τους, ενέταξε στο δυναμικό του ο Ρήγας Φεραίος. Πρόκειται για τον 18χρονο Ανδρέα Μπόλκα (που στην ομάδα θα βρει και τον αδελφό του Γιώργο) και τον κατά ένα χρόνο μικρότερο Αλέξανδρο Σταμάτη.
Η ανακοίνωση του Ρήγας είναι η εξής: «O Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει την απόκτηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών Ανδρέα Μπόλκα και Αλέξανδρου Σταμάτη. Ο Ανδρέας Μπόλκας είναι 18 ετών, αγωνίζεται ως χαφ (δεξί και αριστερό) και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Ριζομύλου. Ο Αλέξανδρος Σταμάτης είναι 17 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Αστέρας Ν. Περιβολίου Λαρίσης. Η οικογένεια του Ρήγα Φεραίου τους καλωσορίζει και ευχαριστεί τα σωματεία τους για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών».
Πλέον τα νέα αποκτήματα του Ρήγα έφτασαν τα πέντε τον αριθμό, αφού είχε προηγηθεί οι μεταγραφές των Θεοδόση Μασούρα, Βαλάντη Κόκκα και Παύλου Βανγκέλι.

Ο Στούκας επέστρεψε στην Ακρόπολη
Ενίσχυση στον «άσο» για την Ακρόπολη στην οποία επέστρεψε ο 29χρονος τερματοφύλακας Βλάσης Στούκας μετά από ενάμιση χρόνο. Ο Στούκας έμεινε ελεύθερος από τον Μαγνησιακό, την εστία του οποίου υπερασπίστηκε σε εννέα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Στον Τοξότη Λιάρος και Παπουτσής
Μετά τον Φίλιππο Ρουκά, για τον οποίο έγραψε χθες η «Θ», ο Τοξότης προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Κώστα Λιάρο και Κλεάνθη Παπουτσή. Για τον πρώτο δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού σε όποια ομάδα έχει πάει προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες. Παίζει στη μεσαία γραμμή και προέρχεται από τον Μαγνησιακό. Όσο για τον δεύτερο ήλθε στους «κυανέρυθρους» από την Κ20 του ΝΠΣ Βόλος, ενώ έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Αγία Παρασκευή.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο στη Λαρίσης – photos

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Λαρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε άνδρας…

24 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Με λούτρινα και παιχνίδια περιμένουν στα νοσοκομεία τα παιδάκια που κρατούνταν όμηροι και απελευθερώθηκαν

Συγκινητικές εικόνες εκτυλίσσονται σήμερα στο Ισραήλ, όπου επιστρέφουν οι 13 όμηροι που κρατούσε η Χαμάς. Ανάμεσά τους βρίσκονται…

24 Νοεμβρίου 2023

Παιδική πορνογραφία: Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος – Πώς διεθνής έρευνα «ξεσκέπασε» τη δράση του

Μία ακόμα υπόθεση φρίκης, παιδικής πορνογραφίας έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα μας, καθώς στις «δαγκάνες»…

24 Νοεμβρίου 2023

Προαστιακός ξεκίνησε για το Αεροδρόμιο αλλά βρέθηκε στα Λιόσια – Νέα ιστορία ελληνικής παράνοιας

Απίστευτο αλαλούμ και μπέρδεμα που σίγουρα δεν συνάδει με τις υποδομές και τις μεταφορές μίας…

24 Νοεμβρίου 2023

Σωματίδιο εξαιρετικά υψηλής ενέργειας πέφτει στη Γη από το… πουθενά

Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα σπάνιο και εξαιρετικά υψηλής ενέργειας σωματίδιο που πέφτει στη Γη, το…

24 Νοεμβρίου 2023

Ελένη Τοπαλούδη: Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της κατέθεσαν συγγενείς της – Ζητούν 980.000 ευρώ

Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της Έλενης Τοπαλούδη κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας που…

24 Νοεμβρίου 2023