ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Αθλητισμός

Στον Λυκαβηττό έτρεξε ο Ζαφειρίου – Εκπροσώπησε τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου σε αγώνα 5,5 χλμ

Ένα επιβεβλημένο διάλειμμα πήραν οι περισσότερες δράσεις των αθλητών του Συλλόγου Δρομέων Βόλου την περασμένη εβδομάδα, αλλά την Κυριακή υπήρξε συμμετοχή αθλητή και συγκεκριμένα του Βασίλη Ζαφειρίου, που έτρεξε στον Λυκαβηττό.
Συγκεκριμένα, μετείχε στον αγώνα 5.500 μέτρων του 5ου Lycabettus Run όπου τερμάτισε 39ος με χρόνο 31.18. Τον αγώνα τερμάτισαν 204 δρομείς, ενώ συνολικά 560 μετείχαν στις διάφορες διαδρομές της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ, περισσότεροι από 50 δρομείς του συλλόγου δηλώθηκαν και θα τρέξουν στον 12ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα, και βέβαια θα γίνει μεγάλη εκδρομή με λεωφορείο όπως καθιέρωσε ο ΣΔΒ στη νέα του εποχή για τις σημαντικότερες διοργανώσεις. Η αναχώρηση ορίστηκε για τις 6.45 το πρωί από το Δημαρχείο Βόλου, και μπορούν να ακολουθήσουν και συγγενείς – φίλοι των αθλητών έστω και αν δεν τρέξουν στον αγώνα. Αρχικά το λεωφορείο θα περάσει από τα Τρίκαλα όπου θα αφήσει όσους θα τρέξουν στα 5 χιλιόμετρα, και κατόπιν θα συνεχίσει για την Καλαμπάκα. Ο ΣΔΒ μετέχει ανελλιπώς στη διοργάνωση από τη 1η χρονιά διεξαγωγής της, πέρυσι έτρεξε με 47 δρομείς και το ρεκόρ αναμένεται αυτή την Κυριακή να καταρριφθεί.
Στην πρωτεύουσα θα διεξαχθεί ο 8ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αθήνας και με 7 δρομείς του θα εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει μεμονωμένα από τη διοργάνωση, με επίδειξη ταυτότητας και του μέιλ που έλαβε κάθε αθλητής. Ο ΣΔ Βόλου ευχαριστεί τον ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς για την εξυπηρέτηση κατά τις εγγραφές.
Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που ήρθαν από το Σπάρταθλο, καθώς η κλήρωση που έγινε για τις φετινές συμμετοχές ήταν θετική για τον Νίκο Σιδηρόπουλο, έναν από τους Σπαρταθλητές του Συλλόγου Δρομέων Βόλου, που έτσι θα τρέξει στον ιστορικό αγώνα των 246 χιλιομέτρων που θα γίνει στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Θα αγωνιστεί επίσης ο φίλος του συλλόγου από την Κόρινθο και κάτοικος Βόλου Στέργιος Αναστασιάδης.

Ο επόμενος αγώνας για τον οποίο οι δηλώσεις λήγουν και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους ως σήμερα που λήγει η προθεσμία, είναι ο 14ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος.
Αναλυτικότερα, οι εγγραφές από τον ΣΔΒ συνεχίζονται για τους εξής αγώνες και γίνονται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160:
4ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού 31 Μαρτίου: 7 ευρώ τα 21χλμ. επίσης 7 ευρώ τα 5 χλμ. (λήξη εγγραφών 26/3). Θα γίνει εκδρομή με λεωφορείο.
Run Greece Λάρισα 31 Μαρτίου: 10 και 5 χιλιόμετρα, 5 ευρώ κάθε αγώνας (λήξη εγγραφών 19/3)
2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Φλόγα του Ησαΐα Δεσφίνα 31 Μαρτίου: 20 και 10,7. χιλιόμετρα. 7 ευρώ κάθε αγώνας (λήξη εγγραφών 26/3)
14ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος 14 Απριλίου: Μαραθώνιος 15 ευρώ, αγώνες 10 & 5 χιλιομέτρων 8 ευρώ (λήξη εγγραφών αυτή την Παρακσευή 15 Μαρτίου).
4ος Πλαστήριος Δρόμος Καρδίτσα 14 Απριλίου 10 και 5 χιλιόμετρα, δωρεάν συμμετοχή (λήξη εγγραφών 7/4).
Lamia Night & Run 2019 4 Μαΐου 10χλμ, και 2.800μ ποσό συμμετοχής 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης σκυτάλη 2 Χ 5.000 με 5 ευρώ ανά άτομο (λήξη εγγραφών 29/4).
10ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου Λάρισα 5 Μαΐου 10 και 3 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 5 ευρώ ανεξαρτήτως αγώνα (λήξη εγγραφών 23/4)
Άσπρη Πολιτεία, στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου 5 Μαΐου 10 και 5 χιλιόμετρα, ποσό συμμετοχής 5 ευρώ για κάθε αγώνα (λήξη εγγραφών 29/4).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το