Τοπικά

«Στόχος μας να συσπειρώσουμε τον δημοκρατικό κόσμο του Βόλου ενάντια στην επέλαση της φασίζουσας νοοτροπίας»

Με την υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» ευελπιστεί να συσπειρώσει όλο τον δημοκρατικό κόσμο της πόλης ενάντια στην επέλαση της φασίζουσας νοοτροπίας και την ισοπέδωση των αξιών της αυτοδιοίκησης. Αυτό τονίζεται μεταξύ άλλων σε σημερινή ανακοίνωση της κίνησης, μία μέρα μετά την ομόφωνη απόφαση να κατέλθει στις εκλογές για τον Δήμο Βόλου με επικεφαλής τον κ. Αποστολάκη. Τα μέλη της κίνησης δηλώνουν ανεξάρτητα από κομματικές αγκυλώσεις και διαβεβαιώνουν ότι τόσο πριν από τις εκλογές όσο και μετά, θα βρίσκονται σε συνεχή διάλογο με τις υπόλοιπες δυνάμεις της πόλης, από όποιο μετερίζι κι αν αγωνίζονται, μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι άξονες των αρχών που υπηρετούν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκε η υποψηφιότητα του Ιάσονα Αποστολάκη να ηγηθεί της δημοτικής μας κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» και να αποτελέσει τη δική μας πρόταση ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Ο Ιάσονας Αποστολάκης είναι 38 ετών οικονομολόγος, υπ. Διδάκτορας του Παν/μίου Θεσσαλίας και εργάζεται στο Γενικό Λογιστηρίου του Κράτους στο τμήμα ελέγχων. Είναι δημοτικός σύμβουλος από το 2014 και έχει παρέμβει αποφασιστικά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τα δημοτικά πράγματα. Έχει αντιπολιτευτεί επάξια την τωρινή δημοτική αρχή, σεβόμενος πάντα το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους τους αιρετούς, και μαζί με τη δημοτική μας κίνηση που είναι μέλος της, έχει επεξεργαστεί πλήθος κειμένων και θέσεων ώστε να μας αντιπροσωπεύει στο δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» ανεξάρτητη από κομματικές αγκυλώσεις, με αυτή την υποψηφιότητα ευελπιστεί να συσπειρώσει όλο τον δημοκρατικό κόσμο της πόλης ενάντια στην επέλαση της φασίζουσας νοοτροπίας, να ενισχύσει τον διάλογο απέναντι στην ισοπέδωση των αξιών της αυτοδιοίκησης και να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον έναντι του ιδιωτικού συμφέροντος.

Η προεκλογική περίοδος θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Εμείς, πάντα προετοιμασμένοι να δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον, γειωμένοι με την κοινωνία και με γνώμονα την επιταγή της απλής αναλογικής για συνεργασίες, πριν τις εκλογές αλλά και μετά, θα είμαστε σε συνεχή διάλογο με τις υπόλοιπες δυνάμεις της πόλης, από όποιο μετερίζι κι αν αγωνίζονται μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι άξονες μας.
Ολοκληρώνοντας ένα κεφάλαιο των διαδικασιών μας, από την ίδρυση της κίνησης μας τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι και εχθές με την επιλογή του Ιάσονα Αποστολάκη για υποψήφιο Δήμαρχο, περνάμε σε μια περίοδο όπου οι εργασίες μας θα ενταθούν, οι θέσεις μας θα παγιωθούν και το πρόγραμμά μας θα κατατεθεί στην κρίση του δημότη του Βόλου για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Γιατί ο Βόλος αξίζει περισσότερα!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το