Τοπικά

Στο σκοτάδι μεγάλο τμήμα του Περιφερειακού – Εκτός λειτουργίας 50 φωτιστικά “Θ”

Περιφερειακός

Στο σκοτάδι είναι βυθισμένο εδώ και μια περίπου εβδομάδα ένα μεγάλο τμήμα του Περιφερειακού, μεταξύ Μελισσατίκων και Νέας Ιωνίας, καθώς έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας τουλάχιστον 50 φωτιστικά. ΔΕΗ, Δήμος Βόλου και Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλώνουν αναρμόδιες για την αποκατάσταση του προβλήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, οι οποίοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση, καθώς φοβούνται ακόμη και να κυκλοφορήσουν τις νυκτερινές ώρες.

Πρόκειται για ένα τμήμα του Περιφερειακού όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα και δεν είναι δυνατόν να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι εδώ και μια εβδομάδα. «Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το σύνολο των φωτιστικών που δεν λειτουργούν, αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 50» ανέφερε χαρακτηριστικά περίοικος και προσέθεσε: «Υπάρχουν σπίτια στην γύρω περιοχή και στην κυριολεξία φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε τη νύχτα με τα παιδιά μας και τους ηλικιωμένους ανθρώπους.
Όπως προαναφέρθηκε, οι περίοικοι έχουν απευθυνθεί τόσο στη ΔΕΗ, όσο και στο Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι για την αποκατάσταση του προβλήματος. «Δεν ξέρουμε πλέον που να απευθυνθούμε. Κανείς δεν είναι αρμόδιος και μάλιστα σε κάποια υπηρεσία ο υπάλληλος μάς είπε «καλά ξεμπερδέματα». Δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μεγάλο τμήμα του Περιφερειακού να μην έχει φωτισμό και να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι μια ολόκληρη περιοχή» τόνισε χαρακτηριστικά περίοικος, ο οποίος απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα.
Να αναφερθεί ότι η «Θ» επικοινώνησε με την Υπηρεσία Φωτισμού του Δήμου Βόλου, η οποία διευκρίνισε ότι η αρμοδιότητα για τα φώτα στον Περιφερειακό ανήκει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το