Ελλάδα

Στο σκαμνί ο Σύρος που βασάνιζε τον γιο του για να εκβιάζει τη μάνα

Αρπαξε με τη βία τον τρίχρονο γιο του από τη μητέρα του, που μένει σε καταυλισμό προσφύγων στην Τουρκία με το άλλο της αγοράκι ηλικίας 4 χρόνων, και το κακοποιούσε για να την εκβιάζει να του στέλνει χρήματα και να έρθει στην Ελλάδα.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον 32χρονο Σύρο που συνελήφθη για την κακοποίηση του 3χρονου γιου του μέσα στον καταυλισμό της Σούδας, ενώ σήμερα θα δικαστεί από το Πλημμελειοδικείο Χίου, χωρίς όμως να έχει βρει δικηγόρο, καθώς κανείς δεν δέχεται να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Η μητέρα του παιδιού από την Τουρκία όπου βρίσκεται αποκάλυψε ότι ο δράστης της έστελνε βίντεο με τα βασανιστήρια που έκανε στο παιδί και της έλεγε ότι αν δεν έρθει γρήγορα κοντά του, θα το σκότωνε.

Της άρπαξε το παιδί

Αποφασισμένη ακόμη και να έρθει κολυμπώντας από την Τουρκία για να βρεθεί κοντά στο μικρό της αγοράκι, η μητέρα από τη Συρία ανέφερε ότι έχει χωρίσει από τον πατέρα των παιδιών της εδώ και ενάμιση χρόνο και μία από τις φορές που εκείνος πήρε τον μικρό για να τον δει, τον άρπαξε και τον έφερε μέσω διακινητών στην Ελλάδα.

Το αγοράκι φιλοξενείται σε δομή της ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, ενώ οι έρευνες των Αρχών και της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνεχίζονται για τις συνθήκες που ο δράστης με τον μικρό βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το