Αθλητισμός

Στο κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς το τουρνουά μπάσκετ παλαιμάχων

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το τουρνουά μπάσκετ Παλαιμάχων και Ερασιτεχνών Βόλου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς (Δευτέρα και Τετάρτη 17.00 – 21.30). Την περασμένη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έγινε συνάντηση με εκπροσώπους ομάδων και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου. Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα την κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων από τις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, καθώς επίσης και επίλυση θεμάτων και λεπτομερειών που αφορούν στην καλλίτερη οργάνωση και πορεία του. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή για την περίοδο 2019/2020 είναι:

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, RETRO, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΕΤ, ΑΡΓΩ BC Μ.Σ.Α.Β., ΟΞΥΓΟΝΟ BC, SMOKERS, ΑΚΡΩΤΗΡΙ, VOLYMPUS BC, ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΑΓΧΙΑΛΟΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ, ΑΥΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΥΤΟΚΟΥ, ΤΡΙΚΕΡΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, PELION, LOCALS, LOBSTERS.

Μετά από κλήρωση σχηματίστηκαν οι εξής δύο όμιλοι:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ
RETRO ΑΓΧΙΑΛΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΕΤ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΑΡΓΩ BC Μ.Σ.Α.Β ΑΥΡΑ
ΟΞΥΓΟΝΟ B.C. ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΥΤΟΚΟΥ
SMOKERS ΤΡΙΚΕΡΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ
ΑΡΩΤΗΡΙ SOUTH PELION
REEF LOCALS
VOLYMPUS B.C. LOBSTERS

Οι 4 πρώτοι και ο καλύτερος 5ος θα αποτελέσουν την first division οι υπόλοιποι την second division.

Το κόστος συμμετοχής
Ως εγγύηση η κάθε ομάδα θα καταβάλει 100€. Η εγγύηση θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση, που κάποια ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα, για την τακτοποίηση των οικονομικών της υποχρεώσεων. Η εγγύηση θα επιστραφεί εξ ολοκλήρου ή μέρος αυτής- ανάλογα με την περίπτωση- στο τέλος του τουρνουά.
Οι ομάδες θα καταβάλλουν το ποσό της εγγύησης στο γιατρό του τουρνουά Λάμπρο Παπακοσμά, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 11.00 – 13.00, στο ιατρείο του Εθνικών Αγώνων 78.
Σε κάθε αγώνα η κάθε ομάδα θα συμμετέχει με 27€

Τις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί προκήρυξη/καταστατικό (υποχρεώσεις – κανονισμοί), το οποίο θα αφορά τις ομάδες και του διαιτητές-κριτές.
Η παραλαβή του μπορεί να γίνει από τα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως). Θα γίνει και ηλεκτρονική αποστολή στις ομάδες και στους διαιτητές.

Το καταστατικό θα υπογραφεί από τους συμμετέχοντες (ομάδες, διαιτητές) και πρέπει να το έχουν όλοι μαζί τους.
Οι όροι συμμετοχής είναι όπως δημοσιεύτηκαν και στο πρώτο δελτίο τύπου και θα αναφέρονται και στο καταστατικό (Γενικά οι αθλητές να είναι άνω των 28 ετών και να μην έχουν δελτίο σε ομάδα κατά το έτος 2018-2019 και την τρέχουσα αθλητική περίοδο).
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις: Διεύθυνση Αθλητισμού, Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως, τηλ 2421071770.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το