Αθλητισμός

Στο Ευρωπαϊκό ο κωπηλάτης του ΟΕΑ/ΝΑΒ Καλανδαρίδης

thumbnail_Σ20 Φ1 ΔΙΣΤ

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου 2016 στο Τρακάι της Λιθουανίας θα συμμετάσχει ο αθλητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ Γιάννης Καλανδαρίδης.
Ο Βολιώτης κωπηλάτης, αφού συμμετείχε επιτυχώς σε όλες τις προπονήσεις και δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας, εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας των Εφήβων και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου, μαζί με τον αθλητή του Ομίλου Ερετών Νίνο Νικολαΐδη.
Ο Γιάννης Καλανδαρίδης πλαισιώνει την Εθνική ομάδα κωπηλασίας τα τελευταία δύο χρόνια και έχει πετύχει μεγάλες διακρίσεις. Μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επόμενος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από 20 μέχρι 28 Αυγούστου 2016
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας που διεξάγεται στην Καστοριά, βρίσκονται και οι αθλητές του ΟΕΑ/ΝΑΒ Παπασακελαρίου Γιώργος, Κουκουτής Βασίλης, Ψαρρός Παναγιώτης, Δεμελής Νίκος καθώς και οι αθλήτριες Γεωργούδη Μαργαρίτα και Μπιτζιλαίου Ιωάννα, οι οποίοι είναι υποψήφιοι με πολύ μεγάλες πιθανότητες, να συμμετάσχουν και αυτοί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν ότι στον ΟΕΑ/ΝΑΒ το επίπεδο των αθλητών είναι εξαιρετικά υψηλό, αποτέλεσμα της προσεκτικά σχεδιασμένης προπόνησης που εκπονείται από τους καταρτισμένους προπονητές κ.κ. Σίμο Σάμιο και Σοφία Τάσιου. Προετοιμάζουν τους αθλητές έτσι ώστε, να μπορούν να ανταπεξέρχονται επιτυχώς και με πολύ καλές επιδόσεις στα τεστ και τις δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας, αλλά συγχρόνως να αποφεύγονται τραυματισμοί και να υπάρχει πάντα συναθλητικό και ευγενούς άμιλλας κλίμα.
Αυτό το διάστημα σε εντατικές προπονήσεις βρίσκονται και οι αθλητές της μικρότερης κατηγορίας των Παίδων-Κορασίδων, ενόψει της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στις 23 και 24 Ιουλίου στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων, όπου ο ΟΕΑ/ΝΑΒ αναμένεται να συμμετάσχει με 30 αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπώντας επιτυχώς την περιοχή μας σε δύσκολους καιρούς για τον Ελληνικό αθλητισμό.
Όλη η αθλητική οικογένεια του ΟΕΑ/ΝΑΒ εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Καλανδαρίδη και σε όλους τους αθλητές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το