Τοπικά

Στο 82,9% η συμμετοχή των δικηγόρων στις εκλογές για νέο προεδρείο του συλλόγου

Σε ποσοστό 82,9% οι δικηγόροι του Βόλου προσήλθαν σήμερα στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου τους καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου που θα απαρτίζεται από 14 μέλη.  Από το σύνολο των 541 δικηγόρων που έχουν δικαίωμα ψήφου, οι 449 ψήφισαν στις δύο κάλπες που είχαν στηθεί σήμερα στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου.

Από τους 449 δικηγόρους, οι 356 ψήφισαν για πρόεδρο των κ. Χρήστο Στρατηγόπουλο που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, ενώ υπήρχαν 70 λευκά ψηφοδέλτια και 23 άκυρα.

Στο νέο 14μελές διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκαν: Γ. Αθανασάκης, Ι. Διαμαντής, Τρ. Εμμανουηλίδης, Αχ. Θεοχάρης, Κ. Κλειδωνάρης, Βασ. Μπακαλιάνος, Μαρία Ξυφώλη, Μαρία Παναγιωτοπούλου-Τζανή, Ι. Βογιατζάκης, Λυδία Σαμαρά, Π. Σαράφης, Ελ. Σολιδάκης, Νίκη Τσιλιβίδου, Θ. Τσιρογιάννης.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  θα είναι τετραετής, θα ξεκινήσει δε την 1η Ιανουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Η θητεία του νυν προέδρου Λάζαρου Γαϊτάνη λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Νωρίτερα,  σε δηλώσεις του ο κ. Στρατηγόπουλος ανέφερε: “Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές επικρατούσε μία λέξη στο μυαλό μου. Η ενότητα. Από την πλευρά της ομάδας που θα αποτελέσει το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και από την πλευρά των προγραμματικών θέσεων θα υπηρετήσουμε την ενότητα καθώς είναι η απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου ο Δικηγορικός Σύλλογος, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, να αυξήσει τις πιθανότητες να μπορέσει να πάει καλά. Να μπορέσει να λειτουργήσει σε ένα πολύ καλύτερο οργανωτικό επίπεδο και να προσφέρει υπηρεσίες στους συναδέλφους”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το