Τοπικά

Στις κάλπες προσέρχονται οι νοσοκομειακοί γιατροί στη Μαγνησία 

Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Παρασκευή οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου και των Κέντρων Υγείας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ).
Συνολικά στους 230 ανέρχονται οι γιατροί, μόνιμοι ειδικευμένοι, επικουρικοί ειδικευμένοι, ειδικευόμενοι, που μπορούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη του πενταμελούς Δ.Σ. το οποίο θα έχει τριετή θητεία.
Οι κάλπες θα ανοίξουν αύριο στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 4 το μεσημέρι.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Νοσοκομείου.
Οι γιατροί εκτός από το νέο Δ.Σ. θα ψηφίσουν και για τους εκπροσώπους στην ΟΕΝΓΕ.

Η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ μέχρι και χθες είχαν κατατεθεί δύο συνδυασμοί για το Δ.Σ. της ΕΙΝΚΥΜ.
Αγωνιστική Κίνηση Γιατρών και οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι οι εξής: Νίκος Χαυτούρας (νευροχειρουργός), Ηλιάννα Κεράνη (γενική γιατρός στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής), Γιώργος Ρήγας (ογκολόγος), Πανδώρα Τσολακίδου (μικροβιολόγος), Νανά Αγγελίνα (γενικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού), Κώστας Τζανετίδης (γενικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου).
Ένωση Γιατρών με τους εξής υποψηφίους για το Δ.Σ.: Αλέξανδρος Αναστασίου, Άννα Βαρδούλη, Διαμαντής Γιαννουλάκης, Ηλίας Καραμέτος, Παύλος Μαλινδρέτος, Χαράλαμπος Μάνδρος Χρήστος Παρασκευόπουλος, Αριστοφάνης Σμπάρδος, Άντζελα Φεριτσεάν.
Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε ότι μπορεί να υπάρξει και τρίτος συνδυασμός, αν και μέχρι χθες δεν είχε κατατεθεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το