Αθλητισμός

Στις 11.30 θα ανοίξουν το εκδοτήριο και οι θύρες για τον αγώνα Νίκης-Διαγόρα στο στάδιο Νεάπολης

Στην τιμή των 10 ευρώ κοστίζει το εισιτήριο του παιχνιδιού Νίκης-Διαγόρα σήμερα Κυριακή στη Νεάπολη. Για την εν λόγω αναμέτρηση η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την είσοδο των φιλάθλων.
Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα αρχίσει νωρίς και συγκεκριμένα στις 13.00, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Ρόδου στη μετακίνησή της μέσω αεροπλάνου. Επομένως οι φίλοι της Νίκης καλό θα ήταν να μεταβούν έγκαιρα στο γήπεδο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Το κείμενο έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με το Διαγόρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2019-2020, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 13:00.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 11:30 π.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία.
Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το