Τοπικά

Στηρίζουν έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα ενισχύουν καθημερινά τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου. Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου κ. Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη, οι τελευταίες δωρεές έγιναν από:
– Τον κ. Σαρίκα Παναγιώτη που προσέφερε σημαντική ποσότητα δοχείων ελιές εις μνήμην της μητέρας του κ Σαρίκα Κυβέλης.
– Την τεχνική εταιρεία ΔΟΜΗΚΑ Α.Ε. που πρόσφερε μεγάλη ποσότητα προϊόντων βασικής ανάγκης.
«Η προσφορά τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική σε ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην κάλυψη αγαθών διαβίωσης σε μία περίοδο όξυνσης της οικονομικής ένδειας και της ανεργίας που επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής τους», τόνισε η κ. Αναγνώστου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το