Τοπικά

Στήριξη της οικογένειας των θυμάτων της Μακρινίτσας ζητούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Βόλου

Όπως όλη η τοπική κοινωνία έτσι και  οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις στο δράμα του διπλού φονικού στην Μακρυνίτσα.
Δυστυχώς ο γολγοθάς των χαροκαμένων γονιών συνεχίζεται καθώς πέρα από τον χαμό των παιδιών τους βασανίζονται και από οικονομική ανέχεια που τους οδήγησε η μακρόχρονη ανεργία.
Η έκκλησή τους για βοήθεια είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας καθώς επιβάλει να σταθούμε όλοι δίπλα τους με αλληλεγγύη και σεβασμό στο δράμα τους.
Σίγουρα η οικονομική στήριξη όλων μας θα ανακουφίσει προσωρινά τα προβλήματά τους αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρξει μόνιμη λύση.
Πιστεύουμε πως αυτό θα γίνει με την εξεύρεση εργασίας στους δύο πονεμένους γονείς για να μπορέσουν να ξεφύγουν από την μέγγενη της οικονομικής ανέχειας και να ξανασταθούν στα πόδια τους.
Tα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Βόλου «Αχιλλοπούλειο»  κάνουν έκκληση στον Δήμο Βόλου στην Περιφέρεια αλλά και στις μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μας να δώσουν σ΄αυτούς τους γονείς τη δυνατότητα μιας μόνιμης εργασίας για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια το μικρό τους εγγονάκι.
Επίσης καλούν την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου  να συνδράμει οικονομικά από το ταμείο του Συλλόγου την στήριξη της οικογένειας ώστε να συμβάλουμε κι εμείς οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας σε αυτή την προσπάθεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το