Αθλητισμός

Στην Άμφισσα ο ημιτελικός ανάμεσα στη Νίκη και τον Ν. Αμφίλοχο την ερχόμενη Κυριακή

Στην Άμφισσα θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός μεταξύ της Νίκης και του Νέου Αμφίλοχου την ερχόμενη Κυριακή για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων Νίκη και ΑΕΚ ανοίγοντας τον δρόμο για μελλοντική συνεργασία των δύο συλλόγων σε θέματα υποδομής.

Χθες έγινε γνωστό το γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στη Νίκη και τον Νέο Αμφίλοχο την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και θα είναι «νοκ άουτ», δηλαδή αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, θα υπάρξει ημίωρη παράταση. Αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.
Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο άλλος ημιτελικός. Εκεί θα «μονομαχήσουν» ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο Παναρκαδικός.
Η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα κόντρα στον Νέο Αμφίλοχο άρχισε και η τεχνική ηγεσία προβληματίζεται για τους τραυματισμούς. Τρεις ποδοσφαιριστές, οι Βασίλης Λάιος, Μάνος Γενιτσαρίδης και Σταύρος Βουρδάκης αποχώρησαν «λαβωμένοι» από τη συνάντηση με τον Μ. Αλέξανδρο Ημαθίας Τρικάλων και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν προλαβαίνουν το κυριακάτικο παιχνίδι.

Τίμησαν τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων
Η 19η Μαΐου έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό όλων, καθώς τότε τιμάται η μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων. Για τον λόγο αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου Νίκη Βόλου και ΑΕΚ προέβησαν σε μια συμβολική κίνηση.
Η Ακαδημία του βολιώτικου συλλόγου μετέβη στην Αθήνα, όπου έδωσε φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Ένωσης ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων. Με αφορμή το γεγονός οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε μια συμβολική ημερομηνία στις19/5/2018 «Ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων» συναντήθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων στην Αθήνα οι Ακαδημίες της ΑΕΚ και της Νίκης Βόλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι επικράτησε η ΑΕΚ στις ηλικίες Κ17, Κ12, Κ11 όμως τα παιδιά θυμήθηκαν και τίμησαν τις ρίζες μας, Χάρηκαν όμορφο ποδόσφαιρο και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.
Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή είχαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου Άκης Σουγγάρης, Γιώργος Κουτσούκης, Δημήτρης Μιχάλης, Θεόδωρος Σδούγγος από τον πρόεδρο της της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελο Ασλανίδη που παρευρέθηκε στα Σπάτα και συναντήθηκε με τη Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας στο πλαίσιο της ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο ομάδων σε επίπεδο ακαδημιών. Κατόπιν παρακολούθησαν όλοι μαζί τους αγώνες των παιδιών…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εξοχικά

Άνοδος καταγράφεται στις μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών κατά τους πρώτους μήνες του έτους…

23 Μαΐου 2024

Θλίψη για τον θάνατο συνταξιούχου εργαζόμενου της ΑΓΕΤ

Μια ακόμη απώλεια για την μεγάλη οικογένεια της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Έφυγε πρώην εργαζόμενος της Γιώργος…

23 Μαΐου 2024

Στη λίμνη Πλαστήρα η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠεΠ «Θεσσαλία» 2021-2027

Στη Λίμνη Πλαστήρα (ξενοδοχείο ΚΑZARMA) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου και με ώρα έναρξης…

23 Μαΐου 2024

Πιστώσεις

Το συνολικό ποσό των 31.000 ευρώ είναι η πίστωση που εξειδικεύτηκε στον προϋπολογισμό του Δήμου…

23 Μαΐου 2024

Στον Βόλο το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης το 2025

Στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης με τίτλο «Η εκπαίδευση…

23 Μαΐου 2024

Αφίσα

Πάνω από επτά χρόνια είχε να τοποθετηθεί αφίσα της ΔΑΠ στον Θόλο του παραλιακού συγκροτήματος…

23 Μαΐου 2024