Αθλητισμός

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ανακοινώσεις ΔΕΑΒ και Αστυνομίας για τον τελικό

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό αλλά χθες η ΔΕΑΒ έβγαλε και τυπικά ανακοίνωση για τη μη παρουσία οπαδών στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά:

«Με την υπ’ αριθμ. 36/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης, που πρόκειται να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στις 25/5/2024, για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν στην εν λόγω εγκατάσταση κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας».
Επίσης χθες η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στον τελικό Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τα εξής:
Α) Απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης-μεμονωμένης) φιλάθλων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Άρης, στην πόλη του Βόλου από την Πέμπτη 23/05/2024.
Β) Απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης-μεμονωμένης) φιλάθλων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Άρης, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός της πόλης του Βόλου όσο και αυτών που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων με την ανάπτυξη των ανάλογων δυνάμεων για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πώς οι διαστημικές πτήσεις επηρεάζουν την υγεία των αστροναυτών

Ακόμα και οι διαστημικές πτήσεις μικρής διάρκειας σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη έχουν…

12 Ιουνίου 2024

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. για την αντιπυρική προστασία

Συνεδριάζει το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Νοτίου Πηλίου την Τετάρτη…

12 Ιουνίου 2024

Καύσωνας: Νέο έκτακτο δελτίο – Πού θα δείξει το θερμόμετρο 43 βαθμούς

Επικαιροποιεί η ΕΜΥ το Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τον καύσωνα που εκδόθηκε στις 10 Ιουνίου,…

12 Ιουνίου 2024

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου για τη λήψη μέτρων στους χώρους δουλειάς λόγω καύσωνα

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν καις την περιοχή μας,…

12 Ιουνίου 2024

H Στόρμι Ντάνιελς εξηγεί γιατί αποκάλυψε λεπτομέρειες για το «ασυνήθιστο και αποκρουστικό» μόριο του Τραμπ

Τους λόγους που την οδήγησαν να αρχίσει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το «αποκρουστικό» μόριο του…

12 Ιουνίου 2024

Εκτελέστηκε στο Μιζούρι 69χρονος καταδικασμένος σε θάνατο για διπλή δολοφονία

Αμερικανός απόστρατος, καταδικασμένος σε θάνατο για τη δολοφονία το 2009 γυναίκας με την οποία είχε…

12 Ιουνίου 2024