Αθλητισμός

Στην Ακαδημία του Μαγνησιακού Βέρτζος και Ζέρης

Μπορεί η αγωνιστική προσφορά των Άγγελου Βέρτζου (κεντρική φωτό) και Αλέξανδρου Ζέρη (κάτω φωτό) στον Μαγνησιακό να διεκόπη κάπως απότομα μετά την αποχώρηση της ομάδας από τη Γ’ Εθνική, αλλά η συνεργασία τους με τον σύλλογο θα συνεχιστεί με διαφορετικό τρόπο.

Η διοίκηση εκτιμώντας τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις και το ήθος τους ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για να ενταχθούν στο δυναμικό της Ακαδημίας.

Η ανακοίνωση είναι η εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την προσθήκη στο δυναμικό της Ακαδημίας του συλλόγου μας, δύο σημαντικών προσωπικοτήτων για το βολιώτικο ποδόσφαιρο. Αναφερόμαστε στους Άγγελο Βέρτζο και Αλέξανδρο Ζέρη, που ως ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει για την αξία και το ήθος τους, ενώ μεταξύ άλλων έχουν φορέσει και τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.

Ο Άγγελος Βέρτζος, με πολυετή παρουσία στα γήπεδα όλων των Εθνικών κατηγοριών, φέρνει μαζί του την εμπειρία, την άριστη γνώση του παιχνιδιού και φυσικά τα στοιχεία ενός ηγέτη σε μία ομάδα. Αντίστοιχα και ο Αλέξανδρος Ζέρης έρχεται για να προσδώσει μία νέα δυναμική και να αποτελέσει ο ίδιος το πρότυπο για τους μικρούς αθλητές.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, από Δευτέρα ως Παρασκευή τις ώρες 15.00-18.00 ή στα τηλέφωνα 24210-36230 και 6934721159.

Τέλος, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός εύχονται καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία στα μέλη, τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου μας, αλλά και γενικότερα σε όλους τους φίλους του αθλητισμού».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βόλος: Ζήτησε προπληρωμένη κάρτα 100ευρώ, τη φωτογράφισε κι έφυγε

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, διότι…

24 Δεκεμβρίου 2023

ΔΡΟΜΟΛΕΓΟΝΤΑΣ – Όταν καίμε… αιθανόλη

  Του Βασίλη Καλλία, παιδαγωγού κυκλοφορίας - εκπαιδευτή οδηγών Αλκοόλ και Βόλος, τσιπουράδικα και κρασάδικα,…

24 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός 22χρονος μετά από σφοδρό τροχαίο έξω από τη Λάρισα

Ένας νεκρός 22 ετών είναι ο τραγικός απολογισμός από το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε το…

24 Δεκεμβρίου 2023

Κινείται για μεταγραφές ο Βόλος

Η Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τους παίκτες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου στον Δήμο Αλμυρού

  Σύστημα εκσυγχρονισμού, εξοικονόμησης νερού και ενεργειακής αναβάθμισης εγκαταστάσεων άρδευσης θα προμηθευτεί ο Δήμος Αλμυρού…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αναβιώνει το «βαρέλι του τροχονόμου» στον Βόλο

Μέχρι σήμερα Κυριακή και μετά από Τετάρτη μετά τα Χριστούγεννα μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται…

24 Δεκεμβρίου 2023