Τοπικά

Στη Μακεδονία ο Παύλος Μαρκάκης

Στη Μακεδονία βρέθηκε την Κυριακή ο Παύλος Μαρκάκης υπ. ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου.
Το πρωί πέρασε από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε συναντήσεις με φίλους και στελέχη της «Ελληνικής Λύσης». Με πολλούς από αυτούς διατηρεί φιλικές και συναδελφικές σχέσεις από την εποχή των φοιτητικών χρόνων στη Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης. Στα παλιά τους στέκια συζήτησαν τη σημερινή πολιτική κατάσταση και ιδιαίτερα όπως αυτή έχει επηρεαστεί μετά την ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών.
Του μετέφεραν τη βούληση μεγάλης μερίδας του εκλογικού σώματος να στηρίξουν τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναγνωρίζοντας τη μαχητική επιχειρηματολογία του για την ακύρωση της Συμφωνίας και παράλληλα δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον Παύλο Μαρκάκη στη σταυροδοσία, μιας και έχουν πλέον τη δυνατότητα αυτή μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» για τις ευρωεκλογές.
Το απόγευμα παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου σε μια ασυνήθιστα μεγάλή συγκέντρωση κατοίκων των Σερρών. Είχε την ευκαιρία έτσι να αφουγκραστεί τον παλμό, αλλά και την ανησυχία των ακροατών για τις μελλοντικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα, καθώς και τις παρενέργειες που ήδη άρχισε να παράγει η «συμφωνία» των Πρεσπών στη Μακεδονία μας.
Η γενική διαπίστωση είναι ότι τα ποσοστά της «Ελληνικής Λύσης» στη Μακεδονία μας είναι ιδιαίτερα υψηλά και εξασφαλίζουν την εκπροσώπηση του κόμματος του Κυριακού Βελόπουλου στην Ευρωβουλή και με πολλούς βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το