Τοπικά

Στη Λάρισα την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας μεταρρυθμίσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Προγραμματικών Συσκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Λάρισα, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 πμ (Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας).

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη θεσμική ανασυγκρότηση και το δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζητήσουμε την πρόταση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος, θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου (Ρούσβελτ 59), την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. Την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: avgi.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το