Τοπικά

Στεφανοβίκειο: Έκλεψε αντικείμενα από τάφο παιδιών…

Ούτε τον πόνο των γονέων για τον άδικο χαμό των παιδιών τους δεν σεβάστηκε μια 63χρονη, που έκλεψε αντικείμενα συναισθηματικής αξίας από το μνήμα τους σε νεκροταφείο περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου…
Η κλοπή φέρεται να έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016 και χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε την 63χρονη σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Η 63χρονη που δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία, αλλά εκπροσωπήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης, φέρεται να είχε αφαιρέσει από το μνήμα των δύο παιδιών, δύο αδέλφια, που είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, κραγιόν, μάσκαρες, κολόνιες και ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας, αντικείμενα που ανήκαν στα άτυχα παιδιά και τα οποία η μητέρα τους είχε τοποθετήσει στο μνήμα τους.

Την αφαίρεση των αντικειμένων που είχαν συναισθηματική και όχι εμπορική αξία περίπου 200 ευρώ, είχε ανακαλύψει ο πατέρας των δύο παιδιών, καθώς φέρεται να είχε δει την κατηγορουμένη να σκύβει πάνω από τον τάφο. Ο πατέρας είχε θεωρήσει ότι η 63χρονη άναβε κερί, αλλά μετά με τη σύζυγό του ανακάλυψαν πως έλειπαν τα πράγματα των νεκρών παιδιών…
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, η 63χρονη φέρεται να επέστρεψε τις κολόνιες των παιδιών και παραδέχθηκε ότι είχε αφαιρέσει τα αντικείμενα. Στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας των νεκρών παιδιών, ενώ και η πρόταση του εισαγγελέα ήταν για την ενοχή της κατηγορούμενης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το