Τοπικά

Σταθερά τα τέλη για τραπεζοκαθίσματα από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και για το 2020

Τον επανακαθορισμό των τιμών υπολογισμού των ανταλλαγμάτων που προκύπτουν από την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης λιμενικών χώρων για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΒ Α.Ε.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», τα τέλη για το 2020 ορίστηκαν ως εξής: Στην κεντρική παραλία Βόλου οι καταστηματάρχες για την εναπόθεση τραπεζοκαθισμάτων θα πληρώνουν 33,39 ευρώ/ τμ.
Στο αλσύλιο μεταξύ των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων-Ι.Καρτάλη και παραλίας το τέλος για τα τραπεζοκαθίσματα ορίστηκε στα 31 ευρώ / τμ, ενώ στην περιοχή των Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα 23,33 ευρώ / τμ.
Στην Αγριά το τέλος καθορίστηκε στα 11,16 ευρώ/τμ ενώ στην Αμαλιάπολη στα 9 ευρώ / τμ.
Επίσης, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος προχώρησε και στον επανακαθορισμό χρήσης των αναλογίων που χρησιμοποιούνται από τα καταστήματα ως τρόπος γνωστοποίησης των προσφορών και των προϊόντων τους στο κοινό. Τα αναλόγια πρέπει να είναι σε ξύλινο τρίποδο, σε καφέ χρώμα για τη στήριξη όλων των κρεμαστών καταλόγων. Το ύψος τους πρέπει να είναι 110 εκατοστά και οι διαστάσεις του πίνακα 30*50 εκατοστά, ενώ πρέπει να έχουν βαρίδια για αντοχή στον αέρα. Ο αριθμός των αναλογίων που θα χρησιμοποιούν οι καταστηματάρχες πρέπει να αναφέρεται στην αίτησή τους για παραχώρηση χρήσης λιμενικού χώρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το