Αθλητισμός

Στάση αναμονής στη Νίκη – σήμερα πιθανόν θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διαιτητικού

Στάση αναμονής τηρούν στη Νίκη. Χθες δεν ανακοινώθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, κάτι που πιθανόν να γίνει σήμερα. Υπέρ των «κυανολεύκων» το έγγραφο των Τρικάλων που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Συνεδρίασε χθες το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά απόφαση δεν ανακοινώθηκε σχετικά με τις δύο προσφυγές της ΠΑΕ Νίκη. Αυτό μάλλον θα συμβεί σήμερα και οι «κυανόλευκοι» περιμένουν στο… ακουστικό τους.

Στο μεταξύ χθες η mikriliga δημοσίευσε ένα έγγραφο της ΠΑΕ Τρίκαλα. Μπορεί ο συντάκτης της εν λόγω ιστοσελίδας να έχει βάλει τίτλο «Τα Τρίκαλα «κάρφωσαν» τη Νίκη Βόλου», αλλά όποιος διαβάσει καλά το έγγραφο θα δει ότι μόνο αυτό δεν ισχύει.

Κατ’ αρχήν με τα γραφόμενά της η ΠΑΕ Τρίκαλα παραδέχεται ότι ήταν άτυπο Διοικητικό Συμβούλιο αυτό που συγκλήθηκε στις 2 Αυγούστου. Επομένως δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό συνεδρίασης δια περιφοράς, όπως κάποιοι ισχυρίζονται.

Στο έγγραφο οι «κυανέρυθροι» απαντούν σε ερωτήσεις της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ ως εξής: Η πρώτη αφορά το αν υφίσταται πρακτικό της περίφημης «συνεδρίασης» και τα Τρίκαλα απαντούν: «Στις 02.08.2020, έγινε εσωτερικά, μεταξύ της Φούτμπολ Λιγκ δια περιφοράς συζήτηση για αναδιάρθρωση των δύο κατηγοριών χωρίς την ύπαρξη πρακτικού προς υπογραφή, όπως μου γράφετε αναληθώς»

Στη συνέχεια ο ΑΟΤ αναφέρεται στο αν λήφθηκε κάποια απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης: «Καμία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας δεν αφορά και η επίκληση από πλευράς «Νίκης Βόλου» είναι όλως αβάσιμη».

Ουσιαστικά τα Τρίκαλα επαληθεύουν τα όσα τονίζει η Νίκη, δηλαδή ότι δεν υπήρξε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη συνάντηση. Βέβαια ο ισχυρισμός τους ότι αυτό επικαλείται η Νίκη δεν είναι αληθές, καθώς οι «κυανόλευκοι» όχι μόνο δεν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, αλλά έχουν χαρακτηρίσει το έγγραφο πλαστό και μάλιστα έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη του.

Σχετικά με το μη υποβιβασμό ομάδων από τη Φούτμπολ Λιγκ το έγγραφο των Τρικάλων αναφέρει: «Όσον αφορά τον υποβιβασμό από τη Φούτμπολ Λιγκ, έχει συζητηθεί και έχει προταθεί σε παλαιότερη συνεδρίαση να μην υπάρξει». Το «κλειδί» στη συγκεκριμένη φράση είναι οι λέξεις «έχει συζητηθεί» και «έχει προταθεί». Ουσιαστικά γίνεται παραδοχή για συζήτηση και πρόταση, αλλά όχι για εκτελεστή απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με το μη υποβιβασμό ομάδων από τη Φούτμπολ Λιγκ. Έτσι εξηγείται, λοιπόν, για ποιο λόγο η ΠΑΕ Νίκη έκανε τώρα την προσφυγή, αφού πριν δεν υπήρχε επίσημη απόφαση για τη νέα προκήρυξη. Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση για την προκήρυξη, οι «κυανόλευκοι» την προσέβαλαν άμεσα.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νίκη έχει στα χέρια της ένα μέιλ, που υπογράφει ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου, όπου αναφέρει ρητά ότι οι «κυανέρυθροι» αγνοούν παντελώς την ύπαρξη του παραπάνω εγγράφου και ότι κακώς υποστηρίζεται ότι ο ΑΟΤ είναι σύμφωνος με τα όσα αναφέρει αυτό. Μάλιστα τονίζει ότι επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του σε όποιον εμπλέκει τα Τρίκαλα με αυτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το