Αθλητισμός

Σταματούν οι προπονήσεις λόγω κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού COVID-19. Στον σύλλογο αισθάνθηκαν την ανάγκη να προβούν σε έκτακτα μέτρα πρόληψης και φυσικά έπραξαν άριστα, αφού η υγεία μπαίνει πάνω από όλα
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με τις αναγκαίες προφυλάξεις, αλλά επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, η διοίκηση της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής εξέδωσε νεώτερη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίει την αναστολή της λειτουργίας όλων των τμημάτων της. Μέχρι νεωτέρας δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση.

Αναλυτικά, το κείμενο: «Το διοικητικό συμβούλιο της σχολής ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου, στο ευρύτερο πλαίσιο πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του ιού αποφάσισε να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή προπονήσεων όλων των τμημάτων.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς και η ημερομηνία επανέναρξη θα ανακοινωθεί μέσω δελτίου τύπου καθώς και μέσω της πλατφόρμας Sideline Sports – XPS Network που χρησιμοποιούν οι αθλητές μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το