Αθλητισμός

Σταματίου: Θέλουμε την πρόκριση και για ψυχολογικούς λόγους

Ο προπονητής του Θησέα, Κώστας Σταματίου, μιλώντας στη «Θ» για το σημερινό παιχνίδι τόνισε τα εξής: Υπάρχει αισιοδοξία για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και για τον σκοπό αυτό προετοιμαστήκαμε για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άγιο Ματθαίο. Θέλουμε τη νίκη, ως επιβράβευση της προσπάθειας και της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και για ψυχολογικού λόγους.
Αποφύγαμε να μεταβούμε αυθημερόν στην Κέρκυρα, καθώς θέλουμε η ομάδα να είναι ξεκούραστη και να παλέψει με πάθος για την πρόκριση.
Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να φτιάξουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι έτοιμη, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Ωστόσο, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και μέρα με την ημέρα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι.
Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλό μας, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και αυτή που θα έχει περισσότερες δυνάμεις, θα επικρατήσει. Εύχομαι αυτός να είναι ο Θησέας γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο.
Με εξαίρεση τον Σπύρο Γκάγκα, δεν αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα και αυτό μας επιτρέπει να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το