Τοπικά

Σοβαρές καταγγελίες για μετακινήσεις ψηφοφόρων από την παράταξη Μπέου

Καταγγελία για λίστες δωρεάν εισιτηρίων κάνει ο συνδυασμός “Μαζί για τον Βόλο” με υποψήφιο δήμαρχο τον Ιάσονα Αποστολάκη.
Ο συνδυασμός καταγγέλλει την ύπαρξη λίστας δωρεάν εισιτηρίων στα ΚΤΕΛ από την παράταξη του Αχ.Μπέου για τις μετακινήσεις ψηφοφόρων μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων δημοτών. “Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το ποιος πληρώνει αυτές τις διαδρομές” σημειώνει ο συνδυασμός.

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Μαζί για τον Βόλο” καταγγέλλει:

“Γυρίζουμε στην εποχή του Τζουμπέ που έταζαν τάλιρα στους ψηφοφόρους με την επίδειξη του ψηφοδελτίου.
Συνεχείς καταγγελίες καταφθάνουν για λίστες δωρεάν εισιτηρίων στα ΚΤΕΛ από το καθεστώς Μπέου απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων δημοτών που παρακολουθούν, άλλο ένα show. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το ποιος πληρώνει αυτές τις διαδρομές και να τις δούμε και αποτυπωμένες στις προεκλογικές δαπάνες.
Μάλλον οι “κοπρίτες” και οι “πολιτικοί απατεώνες” του ψηφοδελτίου του, τον έχουν σύρει σε απίστευτη φαυλότητα, ανενδοίαστες πρακτικές και πρωτοφανής παρακμή του ήθους του δημοκρατικού βίου της πόλης μας, όπως και στην περίπτωση της ΔΕΥΑΜΒ που μετά από πέντε χρόνια ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνετε.
Καλό όμως είναι να θυμούνται το εξής στη παράταξη του κ. Μπέου. Ό,τι και να κάνει κάποιος για να σωθεί, έρχεται η ώρα που το πληρώνει και η ώρα για τον απερχόμενο έχει φτάσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το