Κόσμος

Σουλτς: Δεχτείτε τις προτάσεις, οι συνέπειες θα είναι δραματικές

soults

Να αποδεχθεί την πρόταση των πιστωτών κάλεσε την Αθήνα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προειδοποιώντας ότι ενδεχόμενη αποτυχία των διαπραγματεύσεων θα έχει δραματικές συνέπειες.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt ο Μάρτιν Σουλτς αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί με την ελληνική κυβέρνηση, προσθέτοντας πως οι πιστωτές έχουν ήδη κάνει υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις.

«Μπορώ μόνο να προειδοποιήσω την ελληνική κυβέρνηση να μην απορρίψει τη χείρα βοηθείας που της δίνεται», σημειώνει και τονίζει ότι «ο χρόνος λιγοστεύει και οι συνέπειες θα ήταν δραματικές».

Ο ίδιος καλεί, τέλος, τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθούν το γεγονός ότι δεν είναι υπόλογοι μόνο στους ψηφοφόρους τους, αλλά ότι έχουν επίσης ευθύνη έναντι της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε άλλη συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Passauer Neue Presse ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι καθυστερεί και παίζει παιχνίδια.

πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το