Τοπικά

Σούλα Μπαρτζιώκα: Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και όχι βήματα πίσω

K

Τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο δήμο Βόλου και τη Μητρόπολη Δημητριάδος, κατά τη διάρκεια της θητείας της Σ. Μπαρτζιώκα στην προεδρία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο περιθώριο της σημερινής επίσκεψης κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Μητρόπολη.
Η κ. Μπαρτζιώκα, που συμμετείχε στο κλιμάκιο, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων στο χώρο της εκπαίδευσης την προηγούμενη τετραετία, ενώ επισήμανε επίσης την ουσιαστική παρέμβαση της Μητρόπολης στον κοινωνικό τομέα, μέσα από σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών που επλήγησαν από την κρίση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η κ. Μπαρτζιώκα είχε, επίσης, την ευκαιρία να μεταβιβάσει στον κ. Ιγνάτιο τις ευχές του διευθυντή της Ελληνικής Σχολής της Βιέννης π. Ιωάννη, με τον οποίο πρόσφατα συναντήθηκε στην αυστριακή πρωτεύουσα, και να συζητήσει μαζί του για τη σημασία τους αφιερώματος στον Άνθ. Γαζή, που θα παρουσιαστεί στη Βιέννη από το Γυμνάσιο Μηλεών στις 29 Μαρτίου.
Στη Μητρόπολη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε ο τέως δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης, ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να εκφράσει τη στήριξή του στον αγώνα των υποψηφίων ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Το πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών συνεχίστηκε με περιοδεία στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους επαγγελματίες και τους πολίτες. Στην επαφή της με τους συμπολίτες, η κ. Μπαρτζιώκα υπογράμμισε οτι, πριν βρεθούν μπροστά από την κάλπη, θα πρέπει να αναρωτηθούν “θα κάνουμε το ένα βήμα μπροστά που απομένει προκειμένου να αλλάξουμε σελίδα και να βγούμε από τα μνημόνια ή θα κάνουμε πολλά βήματα προς τα πίσω; Κάθε βήμα, όμως, στοιχίζει στον ελληνικό λαό, στοιχίζει σε κάθε οικογένεια, σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε εργαζόμενο και άνεργο, σε κάθε επιχειρηματία. Και ιδιαίτερα στοιχίζει στη νέα γενιά. Γι’ αυτό, ο καθένας από εμάς θα πρέπει να σκεφθεί πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ως τρίτης δύναμης”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το