Θ Plus

Σκύλος βούτηξε στο νερό και έσωσε από πνιγμό ελάφι (video)

Ένας καταπληκτικός σκύλος, γεμάτος αγάπη. Ο Στορμ πήδηξε στα νερά του Λονγκ Άιλαντ στη Νέα Υόρκη για να σώσει μικρό ελάφι.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ράτσας golden retriever δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο NBC ότι είχε βγει για τον πρωινό περίπατο με τον Στορμ κατά μήκος της παραλίας, στο PJ Harbor. Ξαφνικά ο σκύλος πήδηξε στο νερό και άρχισε να κολυμπάει. Ο ιδιιοκτήτης του είδε έκπληκτος ότι είχε αρπάξει με το στόμα του ένα ελφάκι το οποίο έσυρε ως την ακτή. Και όχι μόνο αυτό. Στη συνέχεια, προσοπάθησε να το βοηθήσει να πάρει ανάσες.

Εύλογα, το βίντεο που γύρισε ο Μαρκ Φρίλι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει ήδη 5,2 εκ. views στο Facebook, με τον Στορμ να έχει ανακηρυχθεί ήρωας. Προσκλήθηκε σε όλες τις πρωινές εκπομπές των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων.

Ο Φρίλεϊ, δικηγόρος, ο οποίος φροντίζει σκύλους διάσωσης και βοηθά αφιλοκερδώς μία τοπική οργάνωση προστασίας των ζώων, δήλωσε ότι ο Στορμ «άρπαξε το ελάφι από το λαιμό – ακριβώς όπως ένας ναυαγοσώστης θα έβαζε το χέρι του γύρω από το λαιμό ενός ατόμου – και το έσυρε».

«Είναι ο πιο ευγενικός σκύλος που έχετε ποτέ συναντήσει» ανέφερε ο Φρίλεϊ για τον Στορμ.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το