Κόσμος

Σκοτώθηκε η «βασίλισσα της ασφάλτου»

Η λατρεία της για τις μηχανές της στοίχισε την ζωή. Ο λόγος για την Όλγα Πρόνινα που είχε γίνει γνωστή ως η «Monika9422» για τα ακροβατικά που έκανε πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Η 40χρονη Ρωσίδα διατηρούσε προφίλ στο Instagram και είχε πάνω από 160.000 followers που έβλεπαν τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε με μεγάλου κυβισμού μηχανές.

Όπως η ίδια έγραφε στο διαδίκτυο για την αγάπη της για τις μηχανές, «έκανε τα μάτια της να λάμπουν». Η μεγάλη της αγάπη, όμως, ήταν αυτή που της στέρησε την ίδια της τη ζωή. Τη Δευτέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο της μηχανής της και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Ο θάνατός της ακαριαίος.

Οι φίλοι της που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος δήλωσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν μια εξαιρετικά έμπειρη οδηγός και συνηθισμένη στις υψηλές ταχύτητες. Το πρακτορείο Sputnik ανέφερε ότι η μία ρόδα της μηχανής εκτινάχθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Η Όλγα Πρόνινα ήταν μόλις 40 ετών και κομμώτρια στο επάγγελμα ενώ έχει μία 16χρονη κόρη. Ξεκίνησε να οδηγεί μηχανές σε ηλικία 21 ετών και είχε γίνει διάσημη στο Instagram.

Πηγή reader.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το