Τοπικά

Η Σκόπελος σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς- Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

O Δήμος Σκοπέλου, σε συνεργασία με τις Δημoτικές Κοινότητες Σκοπέλου και Γλώσσας και την Τοπική Κοινότητα Ν.Κλήματος, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σκοπέλου, Ν.Κλήματος και Γλώσσας, τους Συλλόγους Γονέων όλων των Σχολικών μονάδων του νησιού, το 1ο Σ/μ Ναυτο/πων Σκοπέλου και τον Α.Ο. Κεραυνό, διοργανώνουν για 3η χρονιά φέτος Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά του νησιού.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 10 Δεκέμβρη , στη Σκόπελο, στις 11.00 το πρωί θα ξεκινήσουν τα Σκοπελοχριστούγεννα… μια μέρα γιορτής και διασκέδασης για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά…Χριστουγεννιάτικες δράσεις, παιχνίδια από τα παιδιά για τα παιδιά και τους μεγάλους, μουσικοχορευτικές εκπλήξεις με τους μικρούς μας πρωταγωνιστές σε μοναδικές δράσεις. Δώρα και πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς πρωταγωνιστές των γιορτών, όλη τη μέρα, στη παραλία της Σκοπέλου.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Φάτνη, ο Άγιος Βασίλης και τα δώρα, καλούν όλους τους Σκοπελίτες να χαρούν αυτή τη ξεχωριστή γιορτινή μέρα.

Το Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στη Γλώσσα,στη κεντρική πλατεία στις 15.00μμ το απόγευμα,

Το δέντρο των ευχών…. ένα γράμμα στον Αγιο Βασίλη, η χορωδία των παιδιών της Γλώσσας,που θα μας ταξιδέψει στα Κάλαντα της Ελλάδας , γλυκές γεύσεις, ζεστά ροφήματα, bazzar με πολλά πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους.  Φυσικά και το Κουκλοθέατρο, θα χαρίσει ένα μαγικό γιορτινό απόγευμα στους μικρούς και τους μεγάλους Γλωσσώτες αλλά και σε όσους θα βρεθούν το Σάββατο στη όμορφη πλατεία της Γλώσσας.

Τη Κυριακή 18 Δεκέμβρη, στη Ν.Κλήμα-Ελιος, στις 16.00μμ το απόγευμα,στη κεντρική πλατεία

Κληματιανά Χριστούγεννα- Η χορωδία θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα παιδιά του δημοτικού θα μας παρουσιάσουν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια “το δώρο της παπλωματους” και ” το παιδί και το δέντρο”. Επίσης θα υπάρχει… ψάρεμα γλυφιτζουριών , ζαριές Αι Βασίλη και………βάλε τη μύτη του Rudolf .  Είναι μερικά απ τα παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους. Παράλληλα θα γίνει χορευτική παράσταση-μιούζικαλ με την ευθύνη της κ. Ναυσικάς Παλαιολόγου,  δένδρο ευχών, face painting, μπαζάρ, μπουφές, σοκολάτα,ποπ κορν, κρασί και φυσικά…..Αι Βασίλης με δώρα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το