Τοπικά

Σκληρή επίθεση Γαργάλα σε Ντίτορα, Πουλάκη και Χρυσοβελώνη-“Είναι ύποπτη η στάση τους απέναντι στην πόλη”

Καμία απάντηση δεν έχουν λάβει οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Βόλου στις καταγγελίες τους ” για την κατάπτωση και εξευτελισμό του θεσμού” με ευθύνη της δημοτικής αρχής, από την Αποκεντρωμένη και το Υπουργείο Εσωτερικών. Στις αλλεπάλληλες καταγγελίες εναντίον του Νίκου Ντίτορα ο οποίος βάζει στο συρτάρι τις αναφορές των παρατάξεων και κατηγορείται ότι δεν εφαρμόζει το Νόμο, προστέθηκε σήμερα η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Κώστα Γαργάλα που χαρακτήρισε την συμπεριφορά του “ύποπτη”, στο Ράδιο Ένα. “Η στάση Ντίτορα είναι απολύτως ύποπτη όπως και του Πουλάκη και της Χρυοοβελώνη που αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν στο Βόλο. Δεν βλέπουν τι συμβαίνει στην πόλη και στα δημοτικά συμβούλια, δεν παρακολουθούν. Τις αναφορές όμως δεν μπορούν να τις κρύβουν και να μην απαντούν. Έχουμε μια δημοτική αρχή που ξεπερνά και τη χυδαιότητα και δεν εφαρμόζει το Νόμο στα δημοτικά συμβούλια”, είπε.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε τι είδους αίσθηση για την πόλη και όσα συμβαίνουν γύρω τους έχουν οι κ.κ. Νάνος και Μιτζικός που χθες στο δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκαν επί του κανομνισμού άρδευσης που κατέθεσε η δημοτική αρχή και δεν προσέβαλλαν τη διαδικασία.

“Εδω συμβαίνουν τρελά πράγματα. Ο κανονισμός έχει ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και παράνομα κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο”, τόνισε.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το