Πολιτισμός

Οι Skelters για μια live εμφάνιση απόψε στην Περισπωμένη

Με κομμάτια από τον δίσκο τους «Explain To Me», τον πρόσφατο δίσκο τους «Revive», καθώς και covers σε The Beatles, John Lennon, U2, Elvis Presley, The Rolling Stones, The Doors, Dire Straits, Queen, Tom Petty, Roy Orbison, Bob Dylan, Eric Clapton, ’50s, ’60s, ’70s, ’80s κ.ά. σε ένα άκρως δυναμικό rock ’n roll show.
Έναρξη στις 22.00 στην Περισπωμένη Cafe, Πλαστήρα Νικολάου 4.
Οι Skelters είναι μια σύγχρονη rock μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο. Επέλεξαν το όνομά τους επηρεαζόμενοι από το τραγούδι των Beatles «Helter Skelter».
Στην παρούσα τους μορφή αποτελούνται από τους: Άγγελο Χαραβιτσίδη (κιθάρα, φωνητικά, πιάνο), Δανιήλ Χαραβιτσίδη (ντραμς, κρουστά, φωνητικά, πιάνο), Κωστή Βογιατζόγλου (κιθάρα, φωνητικά) και Θοδωρή Νικολάου (μπάσο).
Οι Skelters έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 2000 εμφανίσεις σε όλα τα live stages της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, σε festivals, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κ.ά.
Επίσης έχουν συνεργαστεί σε live εμφανίσεις τους με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως ZZ Top, Pavlov’s Dog, Nazareth, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Louisiana Red, Paul Di Anno (Iron Maiden), Don Dokken, Puressence κ.ά.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεών τους είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό, τα φωνητικά τους και η δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το