Ελλάδα

Σύζυγος Βασ. Παπαγεωργόπουλου: Τον περιμένω σπίτι σήμερα

papageorgopoulos

Η σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Ελένη Παπαγεωργοπούλου ελπίζει ότι σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα το μεσημέρι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Θεσσαλονίκης και η σύζυγός του δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της.
Οι δικαστές καλούνται να αποφασίσουν αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να ληφθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου, όπου έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης της ποινής (κάθειρξη 12 ετών για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση των 17.900.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου) που του επέβαλε το Παντεμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης. Για την εν λόγω υπόθεση ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος βρίσκεται σχεδόν δύο χρόνια τώρα έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών.
“Στις 27 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια. Ήταν μια πλήρης ανατροπή της ζωής μας. Κάτι που δεν είχε περάσει ούτε από τους χειρότερους εφιάλτες του μυαλού μας. Εγώ αυτά τα δύο χρόνια εκτίω ποινή μέσα στο σπίτι μου. Δεν βγαίνω πουθενά. Βγαίνω από εδώ για να πάω στα Διαβατά δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το