Τοπικά

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ ΣΘΕΒ και “Χαμόγελο του Παιδιού”

χαμόγελο παιδιού

Σύμφωνο συνεργασίας θα υπογράψει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Θεσσαλίας με τον Εθελοντικό Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού,” με στόχο τη δημιουργία  Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Υποστήριξης του Εθελοντικού Οργανισμού από τις Εταιρίες Μέλη του ΣΘΕΒ, καθώς και την ανάπτυξη κοινών δράσεων & εκδηλώσεων Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης Επιχειρηματιών και Κοινού της Θεσσαλίας σε θέματα προστασίας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο. Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Το Σύμφωνο θα υπογράψουν εκ μέρους του ΣΘΕΒ, ο Πρόεδρος κ. Δοντάς και ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ στην εκδήλωση θα παρίστανται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλίας και μέλη του Συνδέσμου.

  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 20 χρόνια δράσης του υποστήριξε περισσότερα από 975.307 παιδιά πολλά από αυτά και στην περιοχή της Θεσσαλίας. Από το 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης με έδρα τη Λάρισα για όλη τη Θεσσαλία.

Συνεχή προσπάθεια του ΣΘΕΒ αποτελεί η κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας στην κατεύθυνση ανάληψης δράσεων κοινωνικής ευθύνης με ουσιαστικό περιεχόμενο και κέντρο την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το